Vyhlásené obstarávanie

Výstavba zberného dvora v meste Kráľovský Chlmec


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Kráľovský Chlmec
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 086,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Máj 2018
Dátum otvárania ponúk:
18. Máj 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie obálok s ponukami sa uskutoční v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní na adrese: Mesto Kráľovský Chlmec, Mestský úrad, Ulica L.Kossutha 99, 077 13 Kráľovský Chlmec v označenej miestnosti.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote predkladania ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba zberného dvora . Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v projektovej dokumentácii a výkaze výmer.. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v projektovej dokumentácii a výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

- Verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie zábezpeky , zábezpeka sa stanovuje v zmysle § 46, ods. 1 písm. b) ZVO vo výške 5.000,00 EUR. Doklad o zložení zábezpeky musí byť súčasťou ponuky uchádzača. Spôsoby zloženia zábezpeky je uvedený v SP. - Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do regitra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy nie sú zapísaní v registri konečných užívateľov výhod (§18 zákona č. 315/2016 Z.z.). -Verejný obstarávateľ pri zadávaní tejto zákazky požaduje dodržiavať Etický kódex záujemcu/uchádzača vo verejnom obstarávaní,ktorý je zverejnený na webovej stránke http://www.uvo.gov.sk/eticky-kodex-zaujemcu-uchadzaca-54b.html. -Jedná sa o zelené verejné obstarávanie - Súťažné podklady sa budú zasielať len elektronickou formou. - Objednávateľ neposkytuje zálohu a ani preddávkovú platbu.