Vyhlásené obstarávanie

Osobný automobil


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
119 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34110000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváraním elektronických ponúk sa rozumie ich „on-line sprístupnenie“ v IS EVO všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky. Otváranie ponúk vykoná osoba zodpovedná za vyhodnotenie ponúk, pričom rozhodujúcim a platným je aktuálny čas servera IS EVO. Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk https://evo.isepvo.sk/evoportal/private/organization/3951/order/505031, záložka totožná ako pri predkladaní ponúk. Pri otváraní ponúk bude osoba zodpovedná za vyhodnotenie ponúk postupovať podľa § 52 ods. 2 a ods. 3 ZVO. Prostredníctvom funkcionality IS EVO sprístupní všetkým uchádzačom ponuky „on-line“ to znamená, že bude vykonané otváranie ponúk funkcionalitou, ktorá zabezpečí automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk v jednom okamihu všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky prostredníctvom elektronického prostriedku. Systém IS EVO odošle notifikácie s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná zápisnica z otvárania ponúk. Notifikác
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods.1 písm. m) ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, 1. vzorkami, opismi alebo fotografiami, 2. certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, Uchádzač predloží : 1. Aktuálny prospektový materiál ponúkaného typu automobilu spolu s technickými údajmi (v súlade s prílohou č. 3 _opis a špecifikácia predmetu zákazky) a cenníkom. 2. Doklad o spotrebe PHM a emisiách ponúkaného automobilu v zmysle platného nariadenia Komisie EU, na základe ktorého bude možné overiť spotrebu ponúkaného automobilu v l/100km a emisie CO2 v g/km. 3. Obchodné zastúpenie uchádzača - priložiť aktuálne platné osvedčenie o autorizácii obchodného zástupcu na ponúkaný typ automobilu, prípadne iný relevantný doklad na základe ktorého uchádzač preukáže, že je schopný dodať uvedený tovar vrátane potrebných dokladov. V prípade, cudzojazyčných dokladov s výnimkou českého jazyka požaduje verejný obstarávateľ úradný preklad predložených dokladov do slovenského jazyka.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Bližšia definícia kritérií je uvedená v bode 28. Kritériá na vyhodnotenie ponúk vo výzve na predkladanie ponúk.

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je dodávka 6 ks nových osobných automobilov, vrátane daňových poplatkov a ďalších nákladov spojených s dodávkou, vrátane všetkých nákladov dopravy na miesto plnenia, odskúšania prevádzky, zaškolenia obsluhy, návodu na obsluhu a údržby, servisného zošita so záručnými podmienkami v slovenskom jazyku, kompletného príslušenstva pre plnohodnotnú prevádzku osobných automobilov, plného objemu prevádzkových hmôt a mazív, min. 5 l paliva, vrátane kompletných záručných servisných prehliadok určených výrobcom v cene vozidiel vrátane materiálu, filtrov a práce mechanika pri záruke 5 rokov alebo 100 000 km (uplatniteľné v ktoromkoľvek autorizovanom servisnom stredisku). Autorizovaným strediskom sa rozumie schválená alebo nezávislá opravovňa v distribučnom systéme výrobcu.



Dodaný tovar musí byť zdravotne neškodný a musí vyhovovať európskym a slovenským technickým normám, požiadavkám pre prihlásenie strojov v SR na premávku na pozemných komunikáciách a získanie povolenia na prevádzku a poistenie.



Bližšia špecifikácia a požiadavky na predmet zákazky je uvedená v prílohe č. 3 Výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.