Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie odberu, prepravy a spracovanie nebezpečného odpadu (popolček)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Odvoz a likvidácia odpadu v skratke: OLO a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 322 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky na mieste (systém JOSEPHINE) a v čase uvedenom v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania. Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa: https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. Všetky prístupy do tohto „on-line“ prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v zmysle § 32 ods. 1, resp. § 32 ods. 4 a ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní: - zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov podľa § 152 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie alebo - predložením dokladov podľa § 32 ods. 2, ods. 4 a ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní; vyžaduje sa predloženie kópií všetkých dokladov vrátane úradných prekladov, t. j. naskenované originály alebo úradne osvedčené kópie. Obstarávateľ nemá oprávnenie získavať údaje z informačných systémov verejnej správy podľa § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní, preto je potrebné doklady predložiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti

Popis podmienky účasti:

Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: - podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona o verejnom obstarávaní - údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícií na uskutočnenie stavebných prác alebo na poskytnutie služby Minimálne požiadavky: 1. Uchádzač preukáže a predloží všetky potrebné podklady, súhlasy, povolenia a rozhodnutia orgánov štátnej správy (MŽP SR, SIŽP, OÚŽP atď.), ktoré oprávňujú uchádzača na výkon činností v predmete zákazky z hľadiska technickej a odbornej spôsobilosti. Odpad 19 01 07 je možné v zmysle § 25 ods. 7 zákona č. 79/2015 Z. z. odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a prílohy č. 3 vyhlášky č. 382/2018 Z. z. o skládkovaní odpadov pred uložením na skládku stabilizovať, tak v prípade zariadenia na zneškodňovanie odpadov preukáže a predloží súhlas podľa § 97 ods. 1 písm. a) alebo b) zákona o odpadoch a zároveň preukáže v súhlase kód nakladania D9. 2. Uchádzač preukáže a predloží v súlade s § 98 ods. 1, 2 a 4 zákona o odpadoch, že má zabezpečenú prepravu nebezpečného odpadu 19 01 07: - zoznam cisternových vozidiel (minimálne dve), ktorými bude zabezpečovať prepravu odpadu a súčasne predloží kópiu technického preukazu vozidiel, a preukáže, že cisternové vozidlá majú všetky potrebné povolenia v zmysle Dohody o medzinárodnej cestnej preprave nebezpečných vecí – ADR. Odôvodnenie primeranosti určenej podmienky účasti vo vzťahu k predmetu zákazky a potreba zahrnutia medzi podmienky účasti: Vzhľadom na predmet zákazky a predpokladaný rozsah zákazky je potrebné, aby mal uchádzač nevyhnutné prevádzkové a technické vybavenie na riadne plnenie predmetu zákazky počas trvania zmluvného vzťahu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za predmet zákazky v EUR bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie odberu, prepravy a spracovanie nebezpečného odpadu kat. číslo 19 01 07 (popolček) zo Zariadenia na energetické využitie odpadu obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky je preprava, stabilizácia a skládkovanie odpadu, vrátane všetkých súvisiacich služieb.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.