Vyhlásené obstarávanie

Inovácia a modernizácia vodnej elektrárne Gabčíkovo - vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
900 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
18. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online - obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom funkcionality IS EVO, t.j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní predložiť zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúcich 10 (desať) rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v bode 4.1 Kapitoly A.2 Podmienky účasti súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena, t.j. najnižšia celková cena za dodanie predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v EUR bez DPH, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie (DSP) pre Inováciu a modernizáciu Vodnej elektrárne Gabčíkovo. Dokumentácia bude pozostávať z vypracovania: A) Dokumentácie pre stavebné povolenie (ďalej aj ako "DSP"), B) Spracovanie investičného zámeru (ďalej aj ako "IZ") v zmysle § 12 ods. 4 písm. b) zákona č. 251/2012 Z.z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Doplňujúce informácie

1. Termín dodania predmetu zákazky: - Dokumentácia pre stavebné povolenie do 10 mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvného vzťahu., - Dokumentácia investičného zámeru v zmysle § 12 zákona č. 251/2012 Z.z. do 2 mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvného vzťahu. 2. Obstarávateľ rozhodol, že podľa § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3. Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania medzi obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi vrátane predkladania ponúk sa uskutočňuje elektronicky prostredníctvom informačného systému Elektronického verejného obstarávania (ďalej len "IS EVO"), detailne uvedené v súťažných podkladoch. 4. Všetky náklady a výdavky, ktoré vznikajú záujemcovi alebo uchádzačovi v súvislosti s jeho účasťou vo verejnom obstarávaní, znáša záujemca alebo uchádzač v celom rozsahu, bez akýchkoľvek nárokov peňažnej a/alebo nepeňažnej povahy voči obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 5. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti obstarávateľ poskytne podľa § 48 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EVO záujemcom prihláseným do IS ÚVO a uverejní vo svojom profile. 6. Obstarávateľ je oprávnený vo výnimočných prípadoch doplniť informácie potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, pričom doplnenie oznámi prostredníctvom IS EVO záujemcom prihláseným do IS ÚVO a uverejní vo svojom profile. 7. Obstarávateľ umožní obhliadku každému záujemcovi, ktorý bude ma o obhliadku záujem a ktorý o obhliadku požiada v dostatočnom časovom predstihu prostredníctvom IS EVO. Obstarávateľ odporúča požiadať o obhliadku najneskôr desať (10) dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, aby obstarávateľ vedel účinne zorganizovať obhliadky, ktoré uskutoční individuálne s každým záujemcom, ktorý o obhliadku požiada podľa pokynov uvedených v bode 10.2 a 10.3 Kapitoly A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 8. Ponuka a ďalšie doklady a dokumenty sa predkladajú v slovenskom jazyku alebo v českom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, okrem dokladu alebo dokumentu vyhotoveného v českom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do slovenského jazyka. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do slovenského jazyka. 9. Úspešný uchádzač bude povinný predložiť v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzatvorenie zmluvy dokumenty podľa bodu 21 Kapitoly A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 10. Ďalšie podmienky obstarávateľa sú uvedené v súťažných podkladoch.