Vyhlásené obstarávanie

Pata - verejná kanalizácia, rozšírenie kanalizácie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Pata
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 882 213,87
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232400-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
22. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
PS Agentúra, s.r.o., Lazaretská 3/A, 811 08 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Celkový obrat za posledné tri hospodárske roky

Popis podmienky účasti:

2.1 Verejný obstarávateľ požaduje splnenie podmienok účasti podľa § 33 ods. 1 písm. d) preukázať prehľadom o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Požiadavka na výšku obratu za sledované obdobie je vo výške 5 500 000,00 Eur kumulatívne. Hodnoty uvedené v mene inej, než EURO verejný obstarávateľ prepočíta na menu EURO podľa kurzu ECB platného v deň odoslania Výzvy na predkladanie ponúk do vestníka verejného obstarávania. 2.2 Uchádzač ako dôkaz predkladá výkaz ziskov a strát alebo výkaz o príjmoch a výdavkoch za posledné tri ukončené hospodárske roky, resp.za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku, začatia prevádzkovania činnosti alebo ukončenia zdaňovacieho obdobia predloží uchádzač v origináli alebo overenej fotokópii, potvrdené príslušným daňovým úradom. Takéto predloženie potvrdených výkazov nemá povinnosť predložiť ten subjekt, ktorého účtovné závierky sa nachádzajú vo verejnej časti registra účtovných závierok, ktorý je zverejnený na stránke www.registeruz.sk. 2.3 V prípade, že doklady predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, musí predložiť doklady ekvivalentné k výkazu ziskov a strát alebo výkazu o príjmoch a výdavkoch za posledné tri ukončené hospodárske roky, resp. za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku, začatia prevádzkovania činnosti alebo ukončenia zdaňovacieho obdobia, ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť preložené do slovenského jazyka ( táto povinnosť neplatí pre doklady v českom jazyku). V prípade zistenia rozdielov v obsahu dokladov predložených v pôvodnom jazyku a preložených dokladov, je rozhodujúci úradný preklad v slovenskom jazyku.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam stavebných prác

Popis podmienky účasti:

3.1 Verejný obstarávateľ požaduje splnenie podmienok účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) – preukázať zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania spolu v celkovom obrate do výšky predpokladanej hodnoty zákazky s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: Predložený zoznam uskutočnených stavebných prác musí obsahovať: - obchodné meno alebo názov odberateľa, kontakt na odberateľa, kde je možné informácie overiť, -sídlo objednávateľa, -názov predmetu plnenia zmluvy, stručný opis, -zmluvnú cenu a zmluvnú lehotu dodania, -potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác. Charakter stavieb, ktoré uchádzač preukáže k splneniu podmienky účasti : Líniové stavby: 2221 Miestne plynovody 2222 Miestne potrubné rozvody vody 2223 Miestne kanalizácie 2212 Diaľkové rozvody vody Hodnoty uvedené v mene inej, než EURO verejný obstarávateľ prepočíta na menu EURO podľa kurzu ECB platného v deň odoslania Výzvy na predkladanie ponúk do vestníka verejného obstarávania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena v Eur s DPH za celý predmet zákazky, ktorým je stavba Váha kritéria je 100 Cena je jediné kritérium

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavby Pata - verejná kanalizácia, rozšírenie kanalizácie Predmetom zákazky je II. fáza výstavby verejnej kanalizácie v obci Pata. II. fáza nadväzuje na v súčasnosti ukončenú výstavbu I. fázy, v rámci ktorej boli vybudované zberače v miestnych komunikáciách. V rámci II. fázy sa budú realizovať zberače, resp. ich nezrealizované časti vedené v telesách regionálnych ciest III/1313 a III/1689 a napojenie nezrealizovaných úsekov zberačov v miestnych komunikáciách. Taktiež bude vybudované predĺženie zberačov AB4 a AB5 z dôvodu vybudovania nových nehnuteľností. Počas výstavby I. fázy sa preukázali neočakávané kolízie existujúcich vedení inžinierskych sietí, ktoré znemožnili zrealizovať niektoré zberače v pôvodne projektovaných trasách. Zmena trás dotknutých zberačov je súčasťou II. fázy výstavby. Členenie stavby je v súlade s uvedením v sprievodnej dokumentácii (PD a VV). Rozsah II. fázy výstavby je zrejmý z priloženej celkovej situácie –príloha E.2 Stavebné práce budú vykonávané podľa projektovej dokumentácie, pričom uchádzač musí použiť výrobky a postupy uvedené v projektovej dokumentácii (Príloha 1. súťažných podkladov) a vo výkaze výmer (Príloha č. 2) alebo ekvivalentné.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.