Vyhlásené obstarávanie

IVL katéter


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
33141200-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://evo.isepvo.sk/evo/Pages/Privates/ZakazkaDetail.aspx?id=495536&Zona=O
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona č. 343/2015 Z.z. predložením vyjadrenia banky alebo pobočky zahraničnej banky, ktorej je uchádzač klientom, nie staršie ako 3 mesiace od uplynutia lehoty na predkladanie ponuky. Verejný obstarávateľ požaduje takéto vyjadrenie od každej banky, v ktorej má uchádzač vedený účet. Uchádzač vyjadrením banky alebo pobočky zahraničnej banky, ktorej je klientom, preukazuje nasledujúce skutočnosti (tj. z obsahu vyjadrenia banky budú vyplývať nasledujúce skutočnosti): - potvrdenie o dodržiavaní splátkového kalendára (v prípade splácania úveru), - finančné prostriedky na účte uchádzača nie sú v nepovolenom debete, - bežný účet uchádzača nebol ku dňu vystavenia tohto vyjadrenia predmetom exekúcie. Uchádzač zároveň predloží aj čestné vyhlásenie (podpísané osobou/osobami oprávnenou zastupovať uchádzača), v ktorom presne uvedie, v ktorých bankách má vedený účet (vymenuje všetky banky) a že nemá vedený účet v inej banke (ani v Slovenskej republike a ani v zahraničí). Odporúčaný vzor takéhoto vyhlásenia je uvedený v Prílohe č. 11 súťažných podkladov. Vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky a čestné vyhlásenie požaduje verejný obstarávateľ predložiť ako scan originálneho rovnopisu alebo ako scan úradne overenej fotokópii. Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať zdroje osoby, ktorej postavenie využíva na preukázanie finančného a ekonomického postavenia. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej zdrojmi mieni preukázať svoje finančné a ekonomické postavenie, v ktorej bude konkrétne popísaný spôsob používania zdrojov tretej osoby pri plnení zmluvy. Z písomnej zmluvy musí vyplývať konkrétny záväzok osoby ako bude uchádzačovi poskytovať plnenie uchádzačovi počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia okrem § 32 ods. 1 a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7. Verejný obstarávateľ môže u osoby, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie finančného a ekonomického postavenia, hodnotiť existenciu dôvodov na vylúčenie podľa § 40 ods. 8.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní preukázať predložením nasledovných dokladov: § 34 ods. 1 písm. m, bod 1) ZVO - Prospekty tovarov alebo katalógy, ktoré sú predmetom zákazky a ktoré preukazujú požadované technicko - medicínske parametre. Informácie musia byť uvedené v takom rozsahu, aby bolo možné posúdiť splnenie všetkých požiadaviek na predmet zákazky uvedených v súťažných podkladoch v časti B.2 – Opis predmetu zákazky. Údaje v katalógoch musia byť jednoznačne priradené k tým častiam/položkám, na ktoré predkladá uchádzač ponuku, (budú označené poradovým číslom časti a číslom, alebo názvom položky). Prospekty, alebo katalógy môžu byť predložené aj v anglickom jazyku.  § 34 ods. 3 ZVO - Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač alebo záujemca môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ môže u osoby, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej a odbornej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, hodnotiť existenciu dôvodov na vylúčenie podľa § 40 ods. 8). Uchádzač, ktorého tvorí skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sa týkajú technickej alebo odbornej spôsobilosti za všetkých členov skupiny spoločne.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za predmet zákazky bez DPH vyjadrená v euro predmetu zákazky.

Výsledky

IVL katéter

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú dodávky tovaru IVL katéter – rozdelenie v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami na obdobie 36 mesiacov. Ponuka uchádzača musí spĺňať kompletný sortiment a musí spĺňať všetky nižšie definované požiadavky na technicko-medicínske parametre predmetu zákazky. V prípade, že ponuka nespĺňa akúkoľvek z požiadaviek uvedených v tomto opise alebo neobsahuje akúkoľvek z požadovaných položiek, nebude zaradená do vyhodnotenia a uchádzač bude vylúčený z vyhodnocovania ponúk tejto súťaže. Na preukázanie splnenia verejným obstarávateľom stanovenej požiadavky tejto časti súťažných podkladov sa požaduje vyplnenú Prílohu č. 10 týchto súťažných podkladov. Z vyplnenej Prílohy č. 10 musí jednoznačne vyplynúť, že všetky ponúkané produkty k príslušnej položke predmetu zákazky spĺňajú verejným obstarávateľom požadované minimálne technické vlastnosti a hodnoty príslušnej položky predmetu zákazky. Základné technické požiadavky na predmet obstarávania Špeciálny zdravotnícky materiál so zreteľom na intravaskulárne litotriptické (IVL) katétre určené na obtiažne kalcifikované stenózy. Katétre určené na litotripsiou zosilnenú balónikovú dilatáciu lézií vrátane kalcifikovaných lézií v oblasti koronárnej a periférnej vaskulatúry. V oblasti periférnej vaskulatúry sa požaduje sa rozmedzie dĺžky balónika od 40 do 60 mm, priemer balónika od 2,5 do 8mm, samotná dĺžka katétra od 110 do 135cm, počet vysielaných pulzov od 160 do 300. V oblasti koronárnej vaskulatúry sa požaduje dĺžka balónika 12mm, priemer balónika od 2,5 do 4mm, samotná dĺžka katétra 138cm a počet vysielaných pulzov 80. Sortimentná skladba a predpokladané množstvo: Popis položky: IVL katétre Predpokladané množstvo (ks): 300

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.