Vyhlásené obstarávanie

Materská škola Tehelná - zateplenie objektu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Zvolen
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
525 449,94
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania ponúk - on line sprístupnenie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Naplnenie minimálnych požiadaviek uchádzač preukáže predložením dokladu o uskutočnení: a) minimálne 3 úspešné realizácie stavebných prác rovnakého alebo obdobného charakteru za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania, z toho jedna referencia musí byť minimálne vo výške 500 000,00 EUR s DPH Za obdobný charakter verejný obstarávateľ považuje realizáciu zákaziek pozemných stavieb na súkromných alebo verejných budovách v týchto činnostiach: HSV + PSV, elektroinštalácia a bleskozvod. Bližší popis podmienok účasti je uvedený v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže, že aspoň 1 pracovník je odborne spôsobilý vykonávať samostatne činnosť stavbyvedúceho v odbore pozemné stavby. Za stavbyvedúceho sa považuje osoba disponujúca platným osvedčením o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/ 1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v platnom znení, alebo ekvivalentným dokladom. 1. odborná kvalifikácia v oblasti predmetu zákazky (pozemné stavby), uchádzač u stavbyvedúceho preukáže platným osvedčením o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/ 1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v platnom znení, alebo ekvivalentným dokladom. 2. minimálne 5 rokov praxe v oblasti výkonu funkcie stavbyvedúceho na zákazkách rovnakého alebo obdobného charakteru ako predmet zákazky, čo uchádzač preukáže predložením profesijného životopisu alebo ekvivalentným dokladom, uvedením odbornej stavebnej praxe (verejný obstarávateľ na vysvetlenie uvádza, že minimálne 5 rokov odbornej praxe vo vyššie vymedzených oblastiach bude posudzovať od dátumu vydania dokladu o odbornej spôsobilosti na výkon funkcie stavbyvedúceho). Naplnenie minimálnych požiadaviek na stavbyvedúceho uchádzač preukáže predložením týchto dokladov: 1.kópia osvedčenia vydaného Slovenskou komorou stavebných inžinierov podľa vyššie uvedených požiadaviek na stavbyvedúceho v odbore pozemné stavby, resp. obdobné, ekvivalentné osvedčenia vydané v inom členskom štáte a 2. podpísaný profesijný životopis alebo ekvivalentný doklad s uvedením jeho odbornej stavebnej praxe.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH.

Výsledky

Materská škola Tehelná - zateplenie objektu

Opis obstarávania

V rámci zníženia energetickej náročnosti sú navrhnuté úpravy: - injektáž stien pred zateplením zo strany exteriéru v zóne ostreku - zateplenie obvodových stien objektu - zateplenie a rekonštrukcia strechy - výmena zvyšných okenných a dverných výplní otvorov - výmena (oprava, prekotvenie) klampiarskych výrobkov súvisiacich s prácami pri zateplení budovy - rekonštrukcia okapového chodníka - zamurovanie otvorov - zateplenie podlahy na strope

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.