Vyhlásené obstarávanie

VS Ružín I - rekonštrukcia ovládacích prvkov v tlakovej komore-projektová dokumentácia pre realizáciu stavby a autorský dozor II.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronicky prostredníctvom IS EPVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods.1 písm.g) ZVO .

Popis podmienky účasti:

9.1.3 Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby mal uchádzač k dispozícii osobu, ktorá je odborne spôsobilá na projektovanie vodohospodárskych stavieb. Uchádzač za týmto účelom predloží platný doklad, z ktorého bude zrejmé, že odborne spôsobilá osoba je oprávnená na výkon činnosti autorizovaného architekta alebo autorizovaného stavebného inžiniera v požadovanej oblasti; t. j.: 9.1.3.1 autorizačné osvedčenie vydané Slovenskou komorou architektov potvrdzujúce zápis tejto osoby do zoznamu autorizovaných architektov, alebo 9.1.3.2 autorizačné osvedčenie so zameraním na Inžinierske stavby v podkategórii vodohospodárske stavby; platí pre osvedčenia vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov do 31.12.2004 - označenie na pečiatke 2-2, alebo 9.1.3.3 autorizačné osvedčenie so zameraním na Stavebné konštrukcie v podkategórii projektovanie inžinierskych stavieb - vodohospodárskej stavby; platí pre osvedčenia vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov do 31.12.2004 - označenie na pečiatke 4-24, alebo 9.1.3.4 autorizačné osvedčenie so zameraním na komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo; platí pre osvedčenia vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov od 01.01.2005 - označenie na pečiatke A2, alebo 9.1.3.5 autorizačné osvedčenie inžinier pre konštrukcie inžinierskych stavieb; platí pre osvedčenia vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov od 01.01.2005 - označenie na pečiatke I2. Uchádzač je súčasne povinný predložiť doklad, z ktorého bude zrejmé, že je oprávnený disponovať kapacitami osoby podľa bodu 9.1.3 tejto výzvy (napríklad zmluvu uzatvorenú medzi uchádzačom a odborne spôsobilou osobou). Verejný obstarávateľ tento doklad nepožaduje v prípade, ak odborne spôsobilou osobou je člen štatutárneho orgánu uchádzača.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena v EUR bez DPH

Opis obstarávania

Vypracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby k stavbe VS Ružín I - rekonštrukcia ovládacích prvkov v tlakovej komore odborne spôsobilou osobou a autorský dozor.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.