Vyhlásené obstarávanie

Sanácia časti parkoviska, anglických dvorcov a miestností 022 v PP


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenský hydrometeorologický ústav
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
113 990,13
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronická platforma verejného obstarávania - IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti v zmysle § 34 ods.1 písm. a) (referencia)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúcej sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO a to zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Minimálna požadovaná úroveň štandardov k bodu 2.2): Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača preukázať, že za predchádzajúcich päť roky od vyhlásenia verejného obstarávania poskytol stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky, ktorého finančný objem bol za určené obdobie v minimálnej súhrnnej výške 50 000 EUR bez DPH. Ak bude v predložených dokumentoch uvedená cena plnenia v inej mene ako euro, použije sa na prepočet z inej meny na euro kurz Európskej centrálnej banky platný v deň zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné podmienky

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v zmysle § 32 ods.1 písm. e) a f) ZVO, tieto podmienky účasti preukazuje dokladmi uvedenými v §32 ods.2 písm. e) a f) ZVO resp. §32 ods.4 a 5 ZVO, t.j.: • je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, Uchádzač predloží doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. • nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukazuje splnenie doloženým čestným vyhlásením. Výnimky z predloženia požadovaných dokladov preukazujúcich osobné postavenie: V zmysle § 152 ZVO - ak je uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov vo verejnom obstarávaní vedenom na ÚVO môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa bodu 1. - zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov. V zmysle §152 ods. 3 ZVO Verejný obstarávateľ a obstarávateľ uznajú rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu, ktorým uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ musia prijať aj iný rovnocenný doklad predložený uchádzačom alebo záujemcom. Ak je uchádzač, hospodárskym subjektom taxatívne vymenovaným v § 2 ods. 2 zákona č. 272/2015 Z. z. o registri právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov, nie je povinný predložiť doklad podľa §32 ods.2 písm. e) ZVO, nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (zákon č. 177/2018 Z.z.- zákon proti byrokracii). V prípade, ak by verejný obstarávateľ v období vyhodnotenia splnenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní nemal možnosť prístupu do uvedených systémov, je oprávnený vyžiadať si od uchádzačov originál príslušného výpisu/dokladu, resp. jeho osvedčenú kópiu. • Pri tejto výnimke: predloží len doklad v zmysle §32 ods.2 písm. f), t.j. čestné vyhlásenie, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. (Príloha 3 tejto Výzvy)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za predmet zákazky v € vrátane DPH. Bližšie uvedené v súťažnej dokumentácii k zákazke.

Opis obstarávania

Sanácia časti parkoviska, anglických dvorcov a miestnosti 022 v PP (spolu 3 objekty navzájom prepojené). Stavebné práce podľa projektovej dokumentácie stavby riešia stavebné, rekonštrukčné a udržiavacie práce pre opravu a sanáciu havarijných a porušených konštrukcií pre zachovanie funkčnosti týchto konštrukcií a aby nedochádzalo k ich ďalšej degradácii. Bližší popis je uvedený v priloženej projektovej dokumentácii ako aj rozpočte - viď Príloha Výzvy Súťažnej dokumentácie.

Doplňujúce informácie

Komunikácia prebehne medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi v zmysle § 20 zákona o VO prostredníctvom informačného systému EVO: Elektronická platforma – Informačný systém verejnej správy (isepvo.sk) (ďalej len „IS EVO“).