Vyhlásené obstarávanie

Cestovné poistenie pri zahraničných pracovných cestách


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Košický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
14 828,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66510000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
13. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
13. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Košický samosprávny kraj, Nám. Maratónu mieru 1, 042 66 Košice
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je Celkové poistné za celú dobu trvania poistenia 48 mesiacov, vrátane akýchkoľvek daní, poplatkov a iných súvisiacich služieb alebo ďalších nákladov spojených s plnením predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v Eurách, uvedená v návrhu na plnenie kritérií na vyhodnotenie ponúk podľa Prílohy č. 1 tejto výzvy.

Opis obstarávania

Predmetom poistenia sú nevyhnutné liečebné náklady v zmysle opisu a rozsahu predmetu zákazky, bližšie špecifikované v prílohe č. 2 – Opis predmetu zákazky a prílohe č. 3 - návrh Rámcovej dohody.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém IS EPVO. 2. Náležitosti obsahu predloženej ponuky sú definované v dokumentoch, ktoré sú súčasťou výzvy na predkladanie ponúk. V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky len u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak uchádzač, ktorý sa po vyhodnotení kritérií umiestnil na prvom mieste v poradí, nepredložil niektorý z požadovaných dokladov, ktorým preukazuje splnenie podmienok účasti, alebo nespĺňa podmienky účasti, alebo jeho ponuka nezodpovedá podmienkam pre plnenie zákazky, nebude jeho ponuka ďalej vyhodnocovaná a bude vylúčená. Uchádzač bude o vylúčení informovaný verejným obstarávateľom prostredníctvom systému IS EPVO. V prípade vylúčenia ponuky takéhoto uchádzača bude verejný obstarávateľ vyhodnocovať ponuku uchádzača, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste v poradí. V prípade nejasnosti, pochybnosti a potreby objasnenia predložených dokladov, požiada verejný obstarávateľ uchádzača o vysvetlenie ponuky v lehote určenej verejným obstarávateľom.