Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie „Umiestnenie fotovoltických panelov na budovy vo vlastníctve mesta Topoľčany“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Topoľčany
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
mesto Topoľčany
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti uvedených v § 32 ods. 1 písm. e), f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO). Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti spôsobom podľa § 32 ods. 2 písm. e), f) ZVO. Uchádzač nepredkladá doklad podľa písm. e), ak je takýto doklad k dispozícii prostredníctvom internetového portálu OverSi. Uchádzač nepredkladá doklady podľa písm. e) a f), ak má platný zápis v zozname hospodárskych subjektov vedeným Úradom pre verejné obstarávanie.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods.1 písm. a) zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk, uchádzač musel poskytnúť aspoň tri rovnaké alebo obdobné plnenia ako je predmet zákazky v kumulatívnom objeme minimálne 70 000,00 - EUR bez DPH, pričom jedno plnenie bolo minimálne v hodnote 35 000,00 € bez DPH.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží Zoznam uskutočnených plnení za predchádzajúce tri roky od zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Ak bol odberateľom verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, uchádzač v zozname uvedie aj odkaz na referenciu evidovanú v evidencii referencií podľa § 12 ZVO. Ak odberateľom nebol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, uchádzač v zozname uvedie aj meno a priezvisko zodpovednej osoby odberateľa, jej telefonický a e-mailový kontakt, spolu s písomným potvrdením odberateľa o uskutočnenom plnení. Za služby rovnakého alebo podobného charakteru sa bude považovať vypracovanie projektových dokumentácii na zákazky fotovoltických panelov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritérium na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena vrátane DPH (celkom) za predmet zákazky v EUR. Verejný obstarávateľ po otvorení ponúk zostaví predbežné poradie uchádzačov na základe kritéria – cena. Následne bude vyhodnocovať ponuku a podmienky účasti uchádzača, ktorý sa predbežne umiestnil na prvom mieste.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, ktorá bude podkladom k stavebnému konaniu a následne pre samotnú realizáciu stavby v zmysle platných zákonných predpisov a noriem pre projekt „Umiestnenie fotovoltických panelov na budovy vo vlastníctve mesta Topoľčany“. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

V prípade, ak budú predložené minimálne dve (2) ponuky a výsledná PHZ bude spadať do limitu v zmysle odseku 6 §117 ZVO pre zákazky na dodanie tovarov s nízkou hodnotou (t.j. do 70.000 eur bez DPH), určenie predpokladanej hodnoty a určenie úspešného uchádzača bude realizované jedným úkonom (jedným prieskumom trhu), pričom prieskum trhu je nástrojom na určenie predpokladanej hodnoty zákazky v zmysle § 6 ods. 1 ZVO.