Vyhlásené obstarávanie

Poistenie majetku a poistenie zodpovednosti za škodu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská technická univerzita v Bratislave - Rektorát
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
83 971,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66510000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Účelové zariadenie Študentské domovy a jedálne STU v Bratislave, Bernolákova 1, 811 07 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods. 1 písm. e), f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „ZoVO“).

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods. 1 písm. e), f) ZoVO a nesmie u neho existovať dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) ZoVO. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, u ktorého existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) ZoVO. Verejný obstarávateľ môže odmietnuť uzavrieť zmluvu s uchádzačom, u ktorého existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 8 písm. d) ZoVO. Ustanovenie §11 ZoVO týmto nie je dotknuté. Podmienky účasti podľa §32 ods.1 pism. e), f) ZoVO preukazuje uchádzač podľa § 32 ods. 2 ZoVO nasledovnými dokumentami :1. doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. 2. doloženým čestným vyhlásením o tom, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač môže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukázať v súlade s § 152 ZoVO zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov, vedenom na Úrade pre verejné obstarávanie . Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklady podľa §32 odseku 2 ZoVO, ak verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu.Uchádzač vrámci svojej ponuky nepredkladá dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky.Verejný obstarávateľ, v súlade s § 41 ods. 1 písm. b) ZoVO vyžaduje, aby každý navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa §40 ods. 6 písm. a) až g) , ods.7 a ods.8 ZoVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorý má subdodávateľ plniť. Ak navrhovaný subdodávateľ nespĺňa podmienky účasti podľa §41 ods. 1 písm. b) ZoVO, verejný obstarávateľ písomne požiada uchádzača o jeho nahradenie. Uchádzač doručí návrh nového subdodávateľa do 5 pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia v zmysle § 32 ZoVO, za každého člena skupiny osobitne. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za dodanie predmetu zákazky uvedená v eurách bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poistenie majetku – proti živelným rizikám, odcudzeniu krádežou vlámaním, lúpežou a vandalizmom, poistenie strojov, strojových zariadení a elektroniky, poistenie pre prípad poškodenia alebo zničenia skla, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu v zmysle opisu a rozsahu predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ hodnotí ponuky, ktoré boli doručené v lehote na predkladanie ponúk . Po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na hodnotenie ponúk sa zostaví vzostupné poradie uchádzačov , vyhodnotí sa splnenie požiadaviek na predmet zákazky a následne sa vyhodnotí splnenie podmienok účasti u uchádzača, ktorého ponuka sa umiestnila ako prvá v poradí. V prípade vylúčenia uchádzača , ak uchádzač odmietne uzavrieť zmluvu, tento spôsob vyhodnocovania možno postupne aplikovať na všetky ponuky vzostupne podľa poradia. Verejný obstarávateľ vylúči z tohto verejného obstarávania uchádzača, ktorý nesplnil požiadavky na predmet zákazky alebo podmienky účasti. Na vyhodnotenie ponúk sa primerane použije § 53 ZoVO a na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa primerane použije § 40 ZoVO. Žiadosti o vysvetlenie k dokumentom a informáciám uvedené v súťažných podkladoch vrátane jej príloh, ktoré slúžia na vypracovanie ponuky, odporúča verejný obstarávateľ doručiť najneskôr do 13.12.2023. Neskoré využitie tohto práva však môže znamenať, že verejný obstarávateľ nebude schopný odpovedať na žiadosť o vysvetlenie dostatočne včas na to, aby odpoveď na žiadosť o vysvetlenie bola pre dopytujúceho záujemcu/uchádzača použiteľná pri príprave ponuky. Verejný obstarávateľ uzavrie rámcovú dohodu s úspešným uchádzačom v súlade s § 56 ZoVO v lehote viazanosti ponúk , prípadne jej predĺženia. Podľa § 11 ods. 1 ZoVO verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (ďalej len “RPVS”) a nie je zapísaný v RPVS; alebo ktorého subdodávateľ, ktorý má povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie je zapísaný v RPVS; alebo uchádzačom , ktorý má povinnosť zapisovať sa do RPVS a ktorého konečným užívateľom výhod zapísaným do RPVS je osoba v zmysle §11ods.1 , písm.c) ZoVO . Lehota viazanosti ponúk: do 31.3.2024. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie v prípade ak: ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám stanovených v tejto Výzve na predkladanie ponúk ; zmenili sa okolnosti, za ktorých bolo toto verejné obstarávanie vyhlásené;ponuka uchádzačov bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky; nebude predložená ani jedna ponuka.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky. Verejný obstarávateľ bude v relevantných prípadoch postupovať podľa §115 ods.3 a 4 ZoVO. Verejný obstarávateľ nevyžaduje zábezpeku.