Vyhlásené obstarávanie

ES Oravská Podzámok – oplotenie a chodník pre peších


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
25 440,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
19. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
19. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/490863, záložka totožná ako pri predkladaní ponúk
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží najnižšiu cenu za celý predmet zákazky v EUR bez DPH. Ako druhý v poradí sa umiestni uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží druhú najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR bez DPH. Poradie sa uplatní úmerne na ďalších uchádzačov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je stavebná práca - vybudovanie oploteného chodníka pre peších v areáli Expedíčného skladu Oravský Podzámok. Hlavným cieľom riešeného projektu je zaistenie bezpečnosti chodcov, ktorý prechádzajú danou lokalitou z dôvodu pohybu mechanizmov v areály expedičného skladu. Z tohto dôvodu sa navrhuje chodník šírky min. 2,00 m, ktorý je z oboch strán oplotený. Celková dĺžka chodníka sa navrhuje približne 206,0 m. Chodník sa napája na existujúci chodník a ďalej pokračuje okrajom areálu expedičného skladu až po najbližšie železničné priecestie. Stavebné úpravy sú navrhnuté tak, aby nemali žiadny vplyv na smerové a výškové vedenie existujúcich spevnených plôch a okolia. Povrch chodníka sa navrhuje s obsypom zo štrkodrviny. Stavebno-technické riešenie stavby uvádza projektová dokumentácia (Príloha č. 5 výzvy). Podrobný rozsah práce je uvedený vo výkaze výmer (Príloha č.3 výzvy). Podmienky vykonania diela sú uvedené v návrhu zmluvy o dielo (Príloha č. 4 výzvy).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.