Vyhlásené obstarávanie

ES Oravská Polhora – oplotenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 250,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
19. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
19. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/488900, záložka totožná ako pri predkladaní ponúk
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží najnižšiu cenu za celý predmet zákazky v EUR bez DPH. Ako druhý v poradí sa umiestni uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží druhú najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR bez DPH. Poradie sa uplatní úmerne na ďalších uchádzačov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie oplotenia areálu Expedíčného skladu Oravská Polhora, ktoré pozostáva: 1. Zameranie oplotenia podľa predloženej situácie. 2. Terénne úpravy pred samotnou montážou oplotenia. 3. Hĺbenie jám o rozmeroch 300x300x500 mm na betónovanie stĺpikov, vzdialenosť medzi stĺpikmi 2,50m. Na každom treťom stĺpiku budú namontované obojstranné vzpery ukotvené v betónových pätkách na rastlom teréne, v betónovej časti budú stĺpiky a vzpery ukotvené chemickou kotvou k betónovej časti expedičného skladu. Vzpery stĺpikov budú namontované aj v rohoch oplotenia. 4. Výroba, dodanie a montáž dvoch kusov priemyselných brán podľa priloženého nákresu. Minimálna hrúbka materiálu použitého na výrobu brán 3mm jokel. Minimálna hrúbka materiálu použitého výrobu stĺpov vstupných brán 8 mm jokel 120x120 mm. Povrchová úprava - náter zelenej farby. Betónové pätky stĺpov brán rozmery 1200 x 1200 x 1200 mm. Výplň brán pletivo – oká rozmery 50 x50 mm hrúbka drôtu 2,5 mm pogumované zelená farba. Dodanie a montáž napínacích lán stĺpov. 5. Dodanie a montáž napínacieho drôtu, spôn a obímok a pletiva. Výška pletiva 2 metre - pletivo – oká rozmery 50 x50 mm hrúbka drôtu 2,5 mm pogumované zelená farba. 6. Dodanie materiálu podľa rozpisu v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.