Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia "Living Lab" Dropie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská agentúra životného prostredia
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
73 576,73
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
5. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
5. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle verejného obstarávateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa nasledovné podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia vymedzené v ustanovení § 32 ods. 1 ZVO: e) je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, f) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia: -svojím zápisom v zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len ZHS) v súlade s § 152 ZVO; -predložením vyššie požadovaných dokladov v súlade s § 32 ods. 2 ZVO, ak nie je zapísaný v ZHS podľa § 152 ZVO. Doklady v súlade s § 32 ods. 2 ZVO: e) písm. e) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky, f) písm. f) doloženým čestným vyhlásením. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť čestným vyhlásením podľa § 114 ZVO. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v bode 9 Doplňujúcich informáciách k výzve.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO predložením zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Uchádzač splnenie podmienky preukáže Zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo obdobného charakteru súhrnne v hodnote bez DPH minimálne 70 000 € za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania. Za služby rovnakého alebo obdobného charakteru sa považujú projektové práce na zákazkách obdobnej technickej zložitosti ako je predmet tejto zákazky. V prípade uvedenia hodnôt v inej mene ako v EUR je nutné okrem inej meny uviesť aj hodnotu v EUR prepočítanú kurzom zverejnenom v kurzovom lístku Národnej banky Slovenska ku dňu zaslania Výzvy na uverejnenie do Vestníka verejného obstarávania. Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač alebo záujemca verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje záujemca alebo uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia (v rozsahu, v akom sa požaduje od uchádzača) a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami najmä podľa odseku 1 písm. g), uchádzač alebo záujemca môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienky účasti predbežne nahradiť čestným vyhlásením podľa § 114 ZVO. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v bode 9 Doplňujúcich informáciách k výzve.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v EUR.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie vo forme realizačného jednostupňového projektu, ktorý bude riešiť sadové úpravy a rekonštrukčné a udržiavacie práce na dvoch objektoch. Cieľom návrhu je vytvoriť interaktívne centrum vzdelávania v oblasti zmeny klímy a životného prostredia- Living Lab (= Živé laboratórium) v SEV SAŽP Dropie s demonštračnými adaptačnými a mitigačnými opatreniami a vzdelávacími programami pre širokú cieľovú skupinu. Bližšie požiadavky k opisu predmetu zákazky sú uvedené v Doplňujúcich informáciách k Výzve na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.