Vyhlásené obstarávanie

Tendrová PD_Modernizácia technológií (výmenu rozvodov UK, VZT a ZTI) - MsKC Žiar nad Hronom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žiar nad Hronom
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
10 150,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
5. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
5. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) v nadväznosti na ods. 2 písm. e) a f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní uchádzač na splnenie podmienok účasti predloží doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky a Čestné vyhlásenie, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní (ďalej len „čestné vyhlásenie“). Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklad podľa predchádzajúceho odseku, a to fotokópiu dokladu o oprávnení, ktorým sa preukazuje, že je oprávnený dodať tovar alebo uskutočniť službu, ktorá je predmetom zákazky, nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál: oversi.gov.sk). Vyplnené čestné vyhlásenie uchádzač predkladá.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Referencia

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní uchádzač na splnenie podmienok účasti predloží doklad – minimálne jednu referenciu na realizáciu (vypracovanie) projektovej dokumentácie rovnakého alebo podobného charakteru v min. sume 5 000,- EUR vrátane DPH, a to za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmet zákazky je vypracovanie tendrovej projektovej dokumentácie (PD) bez dielenskej a výrobnej dokumentácie, tú bude vyhotovovať zhotoviteľ diela (cena za vypracovanie realizačnej PD musí byť zahrnutá v rozpočte). Bližšie informácie ohľadom zákazky nájdete v Opise predmetu zákazky. Cieľom spracovania tendrovej projektovej dokumentácie musí byť zabezpečenie zníženia energetickej náročnosti min. o 30%. Tendrová PD musí obsahovať aj rozpočet a Výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania prípadne v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní v platnom znení a súvisiacimi predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o VO. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch ako aj podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi. Uchádzač vo svojej ponuke predloží doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti, požiadavky na predmet zákazky bližšie uvedené v súťažných podkladoch a iné dokumenty vyžadované v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.