Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie na rok 2024


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Pezinok
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
883 310,57
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Júl 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Júl 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v termíne uvedenom v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súlade s § 52 ods. 2 ZVO štvrtá veta, t.j. podľa § 20 ZVO umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie sprístupnenie ponúk prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Január 2024 až 31. December 2024

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávanie elektrickej energie spolu s distribučnými a prepravnými službami spojenými s nákupom a dodávkou zemného plynu pre odberné miesta Mesta Pezinok, ako aj odberné miesta v zriaďovacej pôsobnosti v čase od 01.01.2023 00:00:00 hod. do 31.12.2023 24:00:00 hod. vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlku na dodávateľa, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete do odberných miest verejného obstarávateľa. Dodávka plynu spolu s distribučnými a prepravnými službami musí byť zabezpečená v zmysle zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v zmysle zákona č. 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení neskorších prepisov Podrobný opis zákazky viď. v zmysle Časti B.2 Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a na základe opisu, ktorá tvorí Prílohu č. 7.1 a 7.2 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávanie elektrickej energie spolu s distribučnými a prepravnými službami spojenými s nákupom a dodávkou zemného plynu pre odberné miesta Mesta Pezinok, ako aj odberné miesta v zriaďovacej pôsobnosti v čase od 01.01.2023 00:00:00 hod. do 31.12.2023 24:00:00 hod. vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlku na dodávateľa, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete do odberných miest verejného obstarávateľa. Dodávka plynu spolu s distribučnými a prepravnými službami musí byť zabezpečená v zmysle zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v zmysle zákona č. 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení neskorších prepisov Podrobný opis zákazky viď. v zmysle Časti B.2 Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a na základe opisu, ktorá tvorí Prílohu č. 7.1 a 7.2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.) Postup zadávania nadlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO verzia 18.0 na https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/436979 2.) Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže dočasne nahradiť tieto doklady predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Uvedený doklad je možné predložiť ako podpísaný naskenovaný doklad v pdf. formáte. Uchádzač môže využiť predloženie aj elektronickej verzie formulára JED. Elektronická verzia Jednotného európskeho dokumentu je dostupná na stránke: https://ec.europa.eu/tools/espd?lang=sklang=sk. Verejný obstarávateľ nepripúšťa prehlásenie splnenia podmienok účasti finančného a ekonomického postavenia a podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti prostredníctvom globálneho údaju uvedeného v oddiele IV. Časti jednotného európskeho dokumentu. Ak sa zúčastňuje na postupe verejného obstarávania skupina hospodárskych subjektov spoločne, musí sa predložiť samostatný JED pre verejné obstarávanie s informáciami požadovanými (v Častiach II. až IV.) pre každý zúčastnený hospodársky subjekt. 3.) Otváranie ponúk: Verejný obstarávateľ na otváranie ponúk použije funkcionalitu on-line sprístupnenia otvárania ponúk. V tomto prípade bude v čase otvárania ponúk cez IS EVO automaticky odoslaná zápisnica z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. 4.) Postup zadávania nadlimitnej zákazky je podľa § 66 ZVO s využitím pravidla uvedeného v § 66 ods. 7 písm. b) ZVO (superreverz). 5.) Verejný obstarávateľ požaduje aby úspešný uchádzač v rámci súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy predložil čestné vyhlásenie, že uchádzač alebo jeho subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do Registra partnerov verejného sektora (ďalej aj ako "RPVS") nemajú v RPVS ako konečného užívateľa výhod vymedzeného verejného funkcionára v zmysle § 11 ods. 1 písm. c) bod 1 až 13 ZVO. 6.) V súlade s Metodickým usmernením Úradu pre verejné obstarávanie č. 6887-5000/2016 zo dňa 27.04.2016 verejný obstarávateľ vyžaduje aby v súlade s § 32 ods. 1 písm. e) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní uchádzač, alebo skupina dodávateľov preukázala oprávnenie k celému rozsahu predmetu zákazky v súlade s definovaným predmetom zákazky zo Spoločného slovníka obstarávania (CPV) uvedeným v časti A.1 bod 2.2 súťažných podkladov. 7.) Verejný obstarávateľ nevyžaduje od uchádzača na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. 8.) Elektronická aukcia nebude použitá. 9.) Odôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky podľa § 28 ods. 2 ZVO: Predmet zákazky neobsahuje žiadne vnútorné logické celky alebo časti a teda logicky je nedeliteľný. Rozsah predmetu zákazky je štandardným rozsahom, ktorý komplexne poskytujú relevantní poskytovatelia na trhu