Vyhlásené obstarávanie

II. Zvýšenie ochranných línií Moravy v MČ Devín a Devínska Nová Ves – vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. Máj 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Jún 2023
Dátum otvárania ponúk:
8. Jún 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ požaduje vypracovať projektovú dokumentáciu pre stavebné povolenie podľa § 9 vyhlášky MŽP SR č. 453/2000 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia stavebného zákona v platnom znení (k § 58 Zákona č. 50/1976 Zb. Zákon o územnom plánovaní a stavebnom poriadku ((stavebný zákon))) vrátane statického posúdenia, rozpočtu a situácie stavby na podklade katastrálnej mapy . Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v prílohe č. 1 (Návrh zmluvy) ako aj v prílohe č. 4 (Opis predmetu zákazky).. Verejný obstarávateľ požaduje vypracovať projektovú dokumentáciu pre stavebné povolenie podľa § 9 vyhlášky MŽP SR č. 453/2000 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia stavebného zákona v platnom znení (k § 58 Zákona č. 50/1976 Zb. Zákon o územnom plánovaní a stavebnom poriadku ((stavebný zákon))) vrátane statického posúdenia, rozpočtu a situácie stavby na podklade katastrálnej mapy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v prílohe č. 1 (Návrh zmluvy) ako aj v prílohe č. 4 (Opis predmetu zákazky).

Doplňujúce informácie

1) Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku písomne postupom v súlade so Zákonom o VO. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom elektronického systému IS EVO ver. 18.0, ktorý je dostupný na internetovej adrese https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html.