Vyhlásené obstarávanie

Dodávanie zemného plynu vrátane prevzatia záruky za odchýlku na rok 2023.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Špecializovaná nemocnica sv.Svorada Zobor, n.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
300 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09123000-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
18. November 2022
Dátum otvárania ponúk:
18. November 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Nakoľko verejný obstarávateľ využije § 54 Elektronickú aukciu, otváranie ON-LINE je neverejné, zúčastní sa ho iba komisia menovaná riaditeľom nemocnice. Údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a zápisnica z otvárania sa uchádzačom nezasiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Dodávanie zemného plynu, vrátane prevzatia záruky za odchýlku na obdobie od 1.1.2023 do 31.12.2023.. Dodávanie zemného plynu, vrátane prevzatia záruky za odchýlku od 1.1.2023 do 31.12.2023. Množstvo 2010 MWh dodávanie do jedného odberného miesta č. 4101455275 číslo miesta dodávky (POD): SKSPPDIS000330020373 druh tarify: S10

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je realizované prostredníctvom EVO. Súťažné podklady sa nebudú poskytovať, nakoľko budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa. Podľa § 39 o verejnom obstarávaní JED, je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Ostatné ustanovenia § 39 týmto nie sú dotknuté. Verejný obstarávateľ nepoužije reverzný postup. Verejný obstarávateľ má za to, že predložením ponuky uchádzač zodpovedá za zabezpečenie súhlasov všetkých ostatných dotknutých osôb so spracovaním osobných údajov uvedených v predloženej ponuke podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a GDPR. Uvedené platí aj keď ponuku predkladá skupina dodávateľov. Pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí verejný obstarávateľ, či je hospodársky subjekt zapísaný v zozname hospodárskych subjektov, ak uchádzač nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2,4 a5 alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ je bez ohľadu na vyššie uvedený bol oprávnený od uchádzača dodatočne vyžiadať doklad podľa § 32 ods. 2 písm. b) a c). Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi/záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní, prostredníctvom IS EVO. (akákoľvek komunikácia, vysvetľovanie, podanie revíznych postupov, náprav, námietok...) Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý nie je zapísaný v Registri partnerov verejného sektora a nemá zapísaných konečných užívateľov výhod. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.