Vyhlásené obstarávanie

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
721 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18100000-0
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
21. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vzhľadom k tomu, že verejný obstarávateľ použije elektronickú aukciu, otváranie ponúk podľa § 54 zákona VO je neverejné, údaje podľa § 54 ods. 3 zákona VO komisia nezverejňuje a zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom, ktorí predložili ponuku nebude zasielať.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Osobné ochranné pracovné prostriedky pre R-kategóriu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie tovaru - osobných ochranných pracovných prostriedkov, pracovných odevov, obuvi, rukavíc a pomôcok určených pre potreby zamestnancov (R-kategórie) organizačných zložiek LESOV Slovenskej republiky, š.p. v rámci plnenia povinnosti verejného obstarávateľa v zmysle ust. zákona č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov poskytovať zamestnancom potrebné účinné osobné ochranné pracovné prostriedky. Dodanie tovaru sa požaduje vrátane všetkých nákladov spojených s dodaním (dopravou), vrátane balenia a vyloženia na určené miesto dodania. Zákazka je delená na ČASTI: ČASŤ č. 1 - Ochranné pracovné odevy (oblečenie) ČASŤ č. 2 - Ochranná pracovná obuv ČASŤ č. 3 - Ochranné pracovné rukavice ČASŤ č. 4 - Ochranné pracovné pomôcky. Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom ochranné pracovné odevy (oblečenie). Bližšia špecifikácia a informácie sú uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a Prílohe č. 11 súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom ochranná pracovná obuv. Bližšia špecifikácia a informácie sú uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a Prílohe č. 11 súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom ochranné pracovné rukavice. Bližšia špecifikácia a informácie sú uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a Prílohe č. 11 súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom ochranné pracovné pomôcky. Bližšia špecifikácia a informácie sú uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a Prílohe č. 11 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú verejne prístupné na adrese https://josephine.proebiz.com/sk/promoter/tender/17101/summary. Ponuky sa budú predkladať v elektronickej podobe v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona VO vložením do elektronického systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/. Verejný obstarávateľ požaduje na zabezpečenie viazanosti ponúk zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená : ČASŤ č. 1. Ochranné pracovné odevy (oblečenie) - 5 000, - EUR ČASŤ č. 2. Ochranná pracovná obuv - 5 000,- EUR ČASŤ č. 3. Ochranné pracovné rukavice - 2 000,- EUR ČASŤ č. 4. Ochranné pracovné pomôcky - 500,- EUR Ostatné informácie k zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať úspešnú ponuku za príslušnú ČASŤ zákazky, ak uchádzačom ponúknutá cena za predmet zákazky presiahne predpokladanú hodnotu zákazky. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ v súlade s §40 ods. 6 písm. g) zákona VO vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ upozorňuje všetkých uchádzačov alebo záujemcov, že nahlási takéto konania na Protimonopolný úrad SR.