Vyhlásené obstarávanie

Oftalmologický operačný mikroskop


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
394 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33000000-0
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
9. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
15. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods.3 (elektronická aukcia) zákona o verejnom obstarávaní neverejné t.j.vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 60

Výsledky

Oftalmologický operačný mikroskop

Opis obstarávania

Prístroj určený na aplikácie: operácie sivého zákalu s implantáciou umelej vnútro očnej šošovky, sekundárna implantácia intraokulárnej šošovky do prednej očnej komory, repozícia implantovanej umelej vnútro očnej šošovky, operácia strabizmu, operácia glaukómu filtračná, keratoplastika, krytie rohovky amniónovou membránou , intravitreálna aplikácia liekov, operácia odlúpenia sietnice episklerálne, pars palana vitrektómia, pars palna vitrektómia a lensektómia s implantáciou umelej vnútroočnej šošovky a úrazy oka.. Oftalmologický operačný mikroskop určený na aplikácie: operácie sivého zákalu s implantáciou umelej vnútro očnej šošovky, sekundárna implantácia intraokulárnej šošovky do prednej očnej komory, repozícia implantovanej umelej vnútro očnej šošovky, operácia strabizmu, operácia glaukómu filtračná, keratoplastika, krytie rohovky amniónovou membránou , intravitreálna aplikácia liekov, operácia odlúpenia sietnice episklerálne, pars palana vitrektómia, pars palna vitrektómia a lensektómia s implantáciou umelej vnútroočnej šošovky a úrazy oka.

Doplňujúce informácie

1.Nadlimitná jednoobálková verejná súťaž na dodanie tovaru v zmysle § 66 ods.7 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 2. Elektronická komunikácia bude prebiehať cez elektronický kontraktačný systém (ďalej len EKS), ktorého prevádzkovateľom je Anasoft APR, spol. s r.o., so sídlom Mlynská dolina 41, 811 02 Bratislava, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 31 361 552. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k všetkým poskytnutým dokumentom / informáciám počas lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude všetky dokumenty uverejňovať ako elektronické dokumenty v systéme EKS. ID zákazky: V2019262 3. Súťažné podklady sú vo formáte PDF ,všetky prílohy k SP sú v editovateľnej forme dostupné na portáli EKS https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/668 4. Verejný obstarávateľ bude na elektronickej tabuli zákazky zverejňovať všetky odpovede na doručené žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov ako aj iné informácie týkajúce sa tejto zákazky, ktoré zároveň poskytne všetkým známym záujemcom a v prípade doplnenia súťažných podkladov zverejní v profile aj znenie rozsahu ich doplnenia. Po takomto zverejnení verejný obstarávateľ považuje informáciu za doručenú všetkým uchádzačom. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 6. V prípade predkladania ponuky skupiny dodávateľov musí byť súčasťou ponuky aj osobitné písomné splnomocnenie pre člena skupiny dodávateľov, ktorý má právnu subjektivitu, na komunikáciu s verejným obstarávateľom v mene skupiny dodávateľov a právne úkony v mene skupiny dodávateľov v rámci celého procesu verejného obstarávania. Písomné splnomocnenie musí byť podpísané všetkými členmi skupiny dodávateľov a predložené ako originál alebo overená kópia. 7. Pre potreby podania žiadosti o vysvetlenie a inej komunikácie pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk len prostredníctvom elektronickej komunikácie prostredníctvom EKS. 8. Zábezpeka sa nevyžaduje. 9. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný v Registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov ,ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi a majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácii ani obstáravanie zamerané na sociálne aspekty.