Potraviny pre školské jedálne - čerstvé kuchynsky opracované mäso.; Nákup a dovoz čerstvého kuchynsky opracovaného mäsa pre školské jedálne v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta.; Zloženie a predpokladané množstvo je uvedené v "Technickej špecifikácii predmetu zákazky" tohto opisného formulára. ; Predmet obstarávania nebude dodaný jednorázovo.; Celkové množstvá a druhy jednotlivých tovarov sú uvedené ako predpokladané.; Objednávateľ konkrétne množstvá a druhy tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých "čiastkových objednávkach".; Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, značky, obchodný názov, umožňuje sa dodávateľom predložiť ponuky s ekvivalentným riešením, prípadne lepších kvalitatívnych parametrov.
Technické vlastnosti: Balenie čerstvého mäsa , Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí, respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: mäso musí byť bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: mäso musí byť bez mastných častí, bez obsahu vody; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: mäso musí byť dodané riadne vykostené, začistené, bez franforcov mäsa, bez chrupaviek, bez krvných zrazenín a bez trhlín; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, čerstvé, chladené medzi +3 až +4°C, bledočervenej farby; Technické vlastnosti: Krajina pôvodu mäsa, Hodnota / charakteristika: SK; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať vyhlášku č. 423/2012 časť A bod 3 a časť C bod 3, Z. z. ; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí byť dodané v súlade so zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách v z.n.p. a vyhlášky MPaRV č. 423/2012; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať Referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované a zabité; Technické vlastnosti: bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať Kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité
Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2587; Technické vlastnosti: Bravčové údené stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 502; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11393; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1906; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné stehno bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3687; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 148; Technické vlastnosti: Údené lahôdkové karé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 381; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 147
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Majster mäsiar, s.r.o. | 7 | 66 073,64 | 10% | EUR | 7. September 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.