Obstarávanie

Rekonštrukcia multifunkčného ihriska pri ZŠ Gašpara Haina, Levoča


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Levoča
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
385 096,41
Konečná suma(Bez DPH):
311 613,46
Zaplatené:
80.91%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom projektu sú stavebné práce pozostávajúce z kompletnej výmeny existujúcich umelých športových povrchov – umelého trávnika a tartanu na bežeckej dráhe, v rámci doskočiska výmena piesku vrátane geotextílie a nahradenie ich novými, ktoré budú spĺňať potrebné špecifické a príslušné technické normy, taktiež s výmenou odrazovej dosky pri doskočisku. Súčasťou navrhovaných prác v zmysle spracovanej projektovej dokumentácie je aj vyčistenie, krtkovanie a prepláchnutie existujúceho odvodňovacieho drenážneho systému podložia ihriska, kompletná výmena betónových obrubníkov pre lepší odvod dažďových vôd, výmena všetkých jestvujúcich pryžových obrubníkov v mieste doskočiska, nový náter všetkých existujúcich oceľových konštrukcií ihriska (oplotenie, vstupná bránka, oceľové konštrukcie basketbalových košov), zakúpenie nového športového vybavenia ihriska (2 ks nové bránky na minifutbal, 4 ks nové streetbalové koše vrátane ich nových odrazových dosiek) a obnova čiarovania ihriska doplnené o nové (pre nohejbal – atyp, streetbal – atyp a malý futbal – atyp). V rámci tejto rekonštrukcie bude jestvujúce športovisko doplnené o dve nové petangové ihriská a nové vržisko pre vrh guľou, ktoré budú situované v nezastavanej voľnej zelenej ploche jestvujúceho športoviska. Športový povrch týchto ihrísk bude tvorený zhutnenou štrkodrvou s ohraničením pomocou betónových obrubníkov. Z oboch priečnych strán týchto ihrísk budú osadené nové lavičky. V areáli ihriska budú umiestnené tri trojkoše na separový odpad. Rekonštrukcia ihriska bude zameraná aj na realizáciu debarierizačných opatrení pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie. V rámci stavebného objektu SO 02 – Vonkajšie osvetlenie bude ihrisko vybavené umelým osvetlením ihriskovej plochy a bežeckého oválu. Okruhy osvetlenia ihriska a bežeckého oválu budú napojené z existujúceho NN rozvádzača, ktorý sa nachádza v priľahlom objekte telocvične. Káble po vyvedení z existujúceho rozvádzača budú vo vonkajšom prostredí uložené v zemi vo výkope. Osvetlenie plochy ihriska a bežeckého oválu budú samostatne ovládané. Na osvetlenie budú použité svietidlá do vonkajšieho prostredia s LED svetelným zdrojom. Členenie stavby: SO 01 Rekonštrukcia multifunkčného ihriska, SO 02 Vonkajšie osvetlenie.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ŠPORTFINAL s.r.o. 6 311 613,46 Neuvedené EUR 14. Marec 2024 380351 https://www.crz.gov.sk/zmluva/9040625/ {"desc"=>"Predmetom projektu sú stavebné práce pozostávajúce z kompletnej výmeny existujúcich umelých športových povrchov – umelého trávnika a tartanu na bežeckej dráhe, v rámci doskočiska výmena piesku vrátane geotextílie a nahradenie ich novými, ktoré budú spĺňať potrebné špecifické a príslušné technické normy, taktiež s výmenou odrazovej dosky pri doskočisku. Súčasťou navrhovaných prác v zmysle spracovanej projektovej dokumentácie je aj vyčistenie, krtkovanie a prepláchnutie existujúceho odvodňovacieho drenážneho systému podložia ihriska, kompletná výmena betónových obrubníkov pre lepší odvod dažďových vôd, výmena všetkých jestvujúcich pryžových obrubníkov v mieste doskočiska, nový náter všetkých existujúcich oceľových konštrukcií ihriska (oplotenie, vstupná bránka, oceľové konštrukcie basketbalových košov), zakúpenie nového športového vybavenia ihriska (2 ks nové bránky na minifutbal, 4 ks nové streetbalové koše vrátane ich nových odrazových dosiek) a obnova čiarovania ihriska doplnené o nové (pre nohejbal – atyp, streetbal – atyp a malý futbal – atyp). V rámci tejto rekonštrukcie bude jestvujúce športovisko doplnené o dve nové petangové ihriská a nové vržisko pre vrh guľou, ktoré budú situované v nezastavanej voľnej zelenej ploche jestvujúceho športoviska. Športový povrch týchto ihrísk bude tvorený zhutnenou štrkodrvou s ohraničením pomocou betónových obrubníkov. Z oboch priečnych strán týchto ihrísk budú osadené nové lavičky. V areáli ihriska budú umiestnené tri trojkoše na separový odpad. Rekonštrukcia ihriska bude zameraná aj na realizáciu debarierizačných opatrení pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie.\nV rámci stavebného objektu SO 02 – Vonkajšie osvetlenie bude ihrisko vybavené umelým osvetlením ihriskovej plochy a bežeckého oválu. Okruhy osvetlenia ihriska a bežeckého oválu budú napojené z existujúceho NN rozvádzača, ktorý sa nachádza v priľahlom objekte telocvične. Káble po vyvedení z existujúceho rozvádzača budú vo vonkajšom prostredí uložené v zemi vo výkope. Osvetlenie plochy ihriska a bežeckého oválu budú samostatne ovládané. Na osvetlenie budú použité svietidlá do vonkajšieho prostredia s LED svetelným zdrojom.\nČlenenie stavby:\nSO 01\tRekonštrukcia multifunkčného ihriska,\nSO 02\tVonkajšie osvetlenie.", "title"=>"Rekonštrukcia multifunkčného ihriska pri ZŠ Gašpara Haina, Levoča", "con_name"=>"Zmluva o dielo: Rekonštrukcia multifunkčného ihriska pri ZŠ Gašpara Haina, Levoča", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"45000000", "addon_cpv"=>["45212220", "45316100", "45212290", "45112000"], "con_crz_id"=>"001/ZoD/2024/VO01-Vk01", "final_value"=>311613.46, "con_win_date"=>"2024-02-27T00:00:00", "lowest_offer"=>311613.46, "highest_offer"=>420000.0}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.