Vyhlásené obstarávanie

Odvedenie zrážkového prívalu v lokalite Myslava - Pod horou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Košice-Myslava
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
49 150,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Október 2014
Dátum otvárania ponúk:
6. Október 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestny úrad Mestskej časti Košice - Myslava, Pod horou 22, 040 16 Košice - Myslava (budova Kultúrneho domu, vchod z ľavej strany)
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

V mestskej časti Košice - Myslava, na konci ulice Pod horou, na parcelách č. 1560/1 a 1561/1 sa uvažuje s výstavbou rodinného domu. Nad uvedeným územím končí hlboká strž, ktorej zberné územie predstavuje cca 0,1 km2. V čase dažďových prívalov sústredené dažďové prívaly zo strže zaplavujú spomínané parcely, ale aj okolité územie a zástavbu. Na východnej strane, medzi Myslavským potokom a spomínanými parcelami je zabudované potrubie DN 800 m, dlhé cca 40 m, ktoré zabezpečuje odvedenie zrážkových vôd zo spomínaných parciel. Vzhľadom na to, že medzi vyústením strže a koncom potrubia nie je kontinuita, preto zrážkové vody zo strže pred tým ako odtečú do Myslavského potoka zaplavia široké územie, medzi inými aj potenciálne stavebné parcely. Predmetom stavby je odvedenie zrážkových vôd, včítane veľkých dažďových prívalov, ktoré spôsobujú zatápanie územia. Zachytené povrchové vody budú odvedené do Myslavského potoka.

Doplňujúce informácie

Záujemcovia môžu predložiť žiadosti o súťažné podklady až do lehoty na predkladanie ponúk v originálnom vyhotovení poštovým stykom, alebo osobne, resp. e-mailom. V písomnej žiadosti záujemca uvedie identifikačné údaje záujemcu, telefonický kontakt, e-mailovú adresu a spôsob prevzatia súťažných podkladov. Uchádzač predloží ponuku v listinnej podobe (jedno originálne vyhotovenie a jedna kópia totožná s originálom) s uvedením obchodného mena a sídla záujemcu s označením: Odvedenie zrážkového prívalu PONUKA -NEOTVÁRAŤ, poštou, kuriérnou službou alebo osobne na adresu verejného obstarávateľa a v elektronickej podobe na CD/DVD nosiči tak, že vytvorí zo zdrojových dokumentov jeden súbor vo formáte PDF v strojovo čitateľnom tvare (nie skenovaním dokumentu, okrem obrázkov), za účelom informačnej povinnosti podľa § 9 ods. 6 zákona o VO. Ak by ktorýkoľvek doklad podľa uchádzača obsahoval osobné údaje podľa zák. č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov, je uchádzač povinný zabezpečiť nečitateľnosť takýchto údajov na príslušnej listine alebo dokumente v elektronickej podobe alebo zabezpečiť pre osobu podľa § 7 súhlas so spracúvaním týchto osobných údajov na účely verejného obstarávania. Ak by ktorýkoľvek doklad podľa uchádzača obsahoval obchodné tajomstvo, je uchádzač povinný toto označiť. Všetky doklady požaduje verejný obstarávateľ v originálnom vyhotovení alebo úradne overené fotokópie (okrem účtovných závierok), pokiaľ nie je v texte súťažných podkladov uvedené ináč. Keďže všetky výdavky realizované prijímateľom musia byť uhradené do konečného termínu oprávnenosti výdavkov, t.j. do 31.12.2015, verejný obstarávateľ pristúpil k úprave predmetu zákazky vrátane skrátenia lehoty výstavby a skúšobnej prevádzky. V prípade, že úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy v lehote stanovenej verejným obstarávateľom v súlade s predmetnými súťažnými podkladmi nepredloží doklady a/alebo dokumenty, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti a bude postupovať v súlade s § 45 ods. 9 zákona. Dodávateľ Projektu je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, prácami a službami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Zmluva s úspešným uchádzačom bude podpísaná zo strany verejného obstarávateľa po kontrole dokumentácie k verejnému obstarávaniu a súhlase s financovaním. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku úspešného uchádzača nepodpísať zmluvu o dielo v prípade, ak nebude akceptovaný priebeh verejného obstarávania a zo strany poskytovateľa NFP nebudú pridelené finančné prostriedky. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmito súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.