Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie zberného dvora v obci Družstevná pri Hornáde


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Družstevná pri Hornáde
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
245 401,14
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Apríl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Máj 2020
Dátum otvárania ponúk:
14. Máj 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Zasadacia miestnisť na kontaktnej adrese verejného obstarávateľa: Obecný úrad Družstevná pri Hornáde, Hlavná č. 38, 044 31 Družstevná pri Hornáde.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie, ak sa preukáže preukazom totožnosti. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác na vybudovaní nového zberného dvora v obci Družstevná pri Hornáde. Zberný dvor sa bude nachádzať na okraji obce, v dostatočnej vzdialenosti od rodinných domov. Zberný dvor bude v celkovej výmere 1 255 m2 . Na vstupe do objektu bude umiestnená vrátnica, ako jednopodlažný, nepodpivničený objekt v tvare obdĺžnika. Na pozemku bude vybudovaný prístrešok určený na parkovanie mechanizmov zberného dvora. Na úrovni terénu bude zapustená mostová váha určená na statické váženie nákladných automobilov. Areál zberného dvora bude osvetlený a oplotený, a objekt bude napojený na vodu, kanalizáciu a zriadené bude odberné elektrické zariadenie.. Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác na vybudovaní nového zberného dvora v obci Družstevná pri Hornáde. Zberný dvor sa bude nachádzať na okraji obce, v dostatočnej vzdialenosti od rodinných domov. Zberný dvor bude v celkovej výmere 1 255 m2 . Na vstupe do objektu bude umiestnená vrátnica, ako jednopodlažný, nepodpivničený objekt v tvare obdĺžnika. Na pozemku bude vybudovaný prístrešok určený na parkovanie mechanizmov zberného dvora. Na úrovni terénu bude zapustená mostová váha určená na statické váženie nákladných automobilov. Areál zberného dvora bude osvetlený a oplotený, a objekt bude napojený na vodu, kanalizáciu a zriadené bude odberné elektrické zariadenie. Stavba zahŕňa nasledovné stavebné objekty: SO 01 Vrátnica SO 02 Mostová váha SO 03 Prístrešok SO 04 Vodovodná prípojka SO 05 Kanalizačná prípojka SO 07 Odberné elektrické zariadenie SO 08 Verejné osvetlenie SO 10 Oplotenie SO 11 Spevnené plochy Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu týchto súťažných podkladov Projektová dokumentácia a Výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstrávateľ požaduje zloženie zákezpeky. Zábezpeka ponuky v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní sa vyžaduje vo výške 7 000,00 EUR (slovom: sedemtisíc 0/00). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ sa rozhodol postupovať "superreverznou" verejnou súťažou podľa § 112 ods. 6 (druhá veta) zákona, a teda, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3.Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, prácami a službami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnenými osobami sú najmä: a)Poskytovateľ a ním poverené osoby; b)Útvar vnútorného auditu Riadiaceho orgánu alebo Sprostredkovateľského orgánu a nimi poverené osoby; c)Najvyšší kontrolný úrad SR a ním poverené osoby; d)Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány (Úrad vládneho auditu) a osoby poverené na výkon kontroly/auditu; e)Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov; f)Orgán zabezpečujúci ochranu finančných záujmov EÚ; g)Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písmenách a) až f) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a právnymi aktmi EÚ. 4. Prijímateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora, nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Zákaz podľa predchádzajúcej vety sa nevzťahuje na rámcovú dohodu, ktorú uzatvárajú s Prijímateľom výlučne dvaja alebo viacerí uchádzači, ktorí sú fyzickými osobami a ktorá sa týka poskytovania služieb. 5. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotnym európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotnym európskym dokumentom, stanovené verejnym obstarávateľom vo vyzve na predkladanie ponúk, resp. v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania.Bližšie informácie sú uvedené v súťažnžch podkladoch.