Vyhlásené obstarávanie

ZBERNÝ DVOR OBCE CHTELNICA


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Chtelnica
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
604 257,23
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Apríl 2020
Dátum otvárania ponúk:
2. Apríl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
STUDNICA n.o., Košická 56, 821 08 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Pri otváraní ponúk postupuje verejný obstarávateľ podľa § 52 ZVO. Účasť uchádzača je upravená v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Účelom tejto stavby je vybudovanie technickej infraštruktúry a návrh územia pre zberný dvor v obci Chtelnica. Navrhnutá stavba zberného dvora, bude slúžiť ako priestor pre realizáciu druhej etapy výstavby zberného dvora, ktorej predmetom je vybudovanie kompostárne v existujúcej prevádzke zberného dvora. V rámci realizácie programu odpadového hospodárstva bude z obce Chtelnica a okolitých obcí dovážaný vyseparovaný odpad v pravidelných intervaloch do vybudovaného zberného dvora, kde bude dochádzať k jeho spracovaniu a spätného zužitkovania v poľnohospodárstve a lesnom hospodárstve. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii a v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Bližšia charakteristika zákazky je špecifikovaná v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v časti B1 Súťažných podkladov. 2.Komunikácia medzi Verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 3.Úspešný uchádzač ako zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly a poskytnúť súčinnosť pri výkone kontroly v súlade so zákonom č. 292/2014 Z. z. o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a podľa článku 59 a nasl. nariadenia Rady (ES) č. 1083/2006, ktorým sa ustanovujú všeobecné ustanovenia o EFRR, ESF a KF a ktorým sa zrušuje nariadenie (ES) č. 1260/1999, ako aj podľa nariadenia Rady (ES) č. 1303/2013, ktorým sa stanovujú spoločné ustanovenia o EFRR, ESF, KF, Európskom poľnohospodárskom fonde pre rozvoj vidieka a Európskom námornom a rybárskom fonde a ktorým sa stanovujú všeobecné ustanovenia o EFRR, ESF, KF a Európskom námornom a rybárskom fonde, a ktorým sa zrušuje nariadenie Rady (ES) č. 1083/2006. 4.Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 ZVO. 4.SP sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného ÚVO a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov prostredníctvom systému ERANET na adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenders. 5. Podmienky zádržného viď ZoD. Vysporiadanie finančných vzťahov za osobitných podmienok - viď ZoD. Poistenie stavebných prác viď ZoD 6. Výška zábezpeky a spôsob jej zloženia - viď SP