Vyhlásené obstarávanie

Vybavenie učební Základnej školy v Smoleniciach


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Smolenice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
73 614,43
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39162200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. Február 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Marec 2020
Dátum otvárania ponúk:
12. Marec 2020
Ponuka musí platiť do:
31. August 2020
Miesto otvárania ponúk:
tender pro s.r.o., Drieňová 31, 831 01 Bratislava, zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v systéme riadenia VO ERANET v súlade s §52 zákona o VO. Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vybavenie učební Základnej školy v Smoleniciach

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je Interiérové a technické vybavenie učební fyziky, biológie a chémie, učebne IKT, jazykovej učebne a knižnice na základnej škole v obci Smolenice.. Predmetom zákazky je technické vybavenie učební fyziky, biológie a chémie, učebne IKT, jazykovej učebne a knižnice na základnej škole v obci Smolenice.Predmetom zákazky je vnútorné vybavenie učební fyziky, biológie a chémie, učebne IKT, jazykovej učebne a knižnice na základnej škole v obci Smolenice.Predmetom zákazky je technické vybavenie učební fyziky, biológie a chémie, učebne IKT, jazykovej učebne a knižnice na základnej škole v obci Smolenice.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET dostupného na https://tenderpro.eranet.sk. Za moment doručenia elektronickej informácie sa považuje moment jej odoslania v systéme ERANET, t.j. moment uloženia elektronickej zásielky v elektronickej schránke jej adresáta v systéme ERANET. 2. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa v systéme ERANET na URL adrese: https://tenderpro.eranet.sk. Súťažné podklady vrátane ich doplnení a vysvetlení sú záujemcom prístupné bezodplatne, neobmedzene, na základe neobmedzeného vyžiadania na URL adrese: https://tenderpro.eranet.sk/#/tenders. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez prihlásenia verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení nebudú informovaní. Verejný obstarávateľ preto záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému. 3. Dokumenty a doklady, ktoré tvoria ponuku uchádzača a ktoré neboli pôvodne vyhotovené v elektronickej forme, sa prostredníctvom systému ERANET predkladajú zoskenované. Dokumenty a doklady, ktoré tvoria ponuku uchádzača a ktoré boli pôvodne vyhotovené v elektronickej forme sa prostredníctvom systému ERANET predkladajú v pôvodnej elektronickej podobe. 4. Verejná súťaž sa realizovaná postupom podľa § 112 až 116 zákona č. 343/2015 o VO. 5. Zábezpeka sa nevyžaduje. 6. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie v prípade, ak Riadiaci orgán po vykonaní administratívnej kontroly stanoví korekciu alebo nepostúpi zákazku na ďalšie financovanie z fondov EÚ.