Vyhlásené obstarávanie

OÚ GEČA–ZNÍŽENIE ENERGETICKEJ NÁROČNOSTI BUDOVY - II


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Geča
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
478 935,18
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Január 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Február 2020
Dátum otvárania ponúk:
4. Február 2020
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2020
Miesto otvárania ponúk:
Zasadačka Obecného úradu v Geči
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

OÚ GEČA–ZNÍŽENIE ENERGETICKEJ NÁROČNOSTI BUDOVY - II

Opis obstarávania

Predmet zákazky je obnova budovy. Murovaná budova je obdĺžnikového tvaru v základných rozmeroch pôdorysu cca 36,0 x 15,5m. Budova má tri nadzemné podlažia a je čiastočne podpivničená, zastrešená šikmou strechou. Obnova budovy spočíva v celkovom zateplení (fasáda, strop na suterénom, strecha, výmena pôvodných výplňových konštrukcií). V rámci technického vybavenia objektu sa modernizuje UK (tepelné čerpadlo, kotol i rozvody), zároveň sa zmodernizuje elektroinštalácia (nové svetelné a zásuvkové rozvody i svietidlá, modernizované bude aj vnútorné ZTI a vybuduje sa vzduchotechnika s rekupiráciou tepla. Podrobné vymedzenie je v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.. Prestavba jedného objektu pozemného staviteľstva za účelom zníženia energetickej náročnosti objektu. Charakter stavby: zateplenie obvodových stien, strechy a výmena okien, rekonštrukcia vykurovania a kotolne, vstup pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu, výmena osvetlenia miestností. Podrobné vymedzenie v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Vzhľadom na kritéria na vyhodnotenie ponúk ide o zelené verejné obstarávanie. 2. V rámci zadávania zákazky sa uplatňuje podmienka podľa §40 ods.6 písm.g) Zákona 3. Nakoľko formulár neumožňuje presné zadefinovanie podmienky lehoty na uskutočnenie stavebných prác, upresňuje sa táto skutočnosť v súťažných podkladoch a to v časti zmluvných podmienok ako: 10 mesiacov odo dňa úspešného odovzdania staveniska zhotoviteľovi. 4. Komunikácia a výmena informácia s v tomto verejnom obstarávaní bude vykonávať elektronicky prostredníctvom informačného systému, prostredníctvom ktorého sa verejné obstarávanie realizuje. 5. V predmetnom verejnom obstarávaní nebol použitý postup podľa §25 Zákona ("Prípravné trhové konzultácie a ...") 6. V zmysle §113 v nadväznosti na §64 ods.4 Zákona bol uverejnený v tejto výzve priamy odkaz na internetovú adresu na zverejnenie dokumentov a informácií podľa §64 ods. 1 a 2 Zákona 7. Doklady podľa bodu III.1. Podmienky účasti výzvy na predkladanie ponúk, preukazujúce splnenie podmienok účasti v čase podania ponuky možno predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (§39 ods.1 zákona) 8. Vzhľadom na skutočnosť, že verejné obstarávanie podlieha kontrole Riadiacim orgánom Projektu, verejný obstarávateľ si v prípade neodsúhlasenia tohto verejného obstarávania Riadiacim orgánom vyhradzuje právo zrušenia tohto verejného obstarávania.