Vyhlásené obstarávanie

Prístavba základnej školy Rozhanovce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Rozhanovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
649 794,52
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Február 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Marec 2019
Dátum otvárania ponúk:
21. Marec 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2020
Miesto otvárania ponúk:
Obec Rozhanovce, Obecný úrad, SNP 48, 044 42 Rozhanovce, v kancelárii starostu obce
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zadávania zákazky sú stavebné práce spočívajúce v realizácii prístavby k jestvujúcej základnej škole nachádzajúcej sa na ul. SNP 106/121 v Rozhanovciach. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. r Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny a sú uvedené tiež v poskytnutej projektovej dokumentácii.. Novo navrhovaná prístavba má jednoduchý kubický tvar s dvoma nadzemnými podlažiami. Projektová dokumentácia okrem stavebno konštrukčného riešenia rieši aj:technické vybavenie objektu, konkrétne: 1. zásobovanie vodou 2. vykurovanie objektu 3. zásobovanie plynom 4. zásobovanie elektrickou energiou 5. svetlotechnika 6. vetranie a vzduchotechnika 7. zneškodnenie odpadov 8. exteriérové úpravy Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. r Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny a sú uvedené tiež v poskytnutej projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Podrobnejšie informácie ohľadom komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Ponuka je potrebné v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní predložiť elektronicky a to vložením do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/. 3. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/, čím verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k podkladom. 4. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 5. Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.