Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti komplexnou modernizáciou systému osvetlenia objektu č. 15


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Výskumný ústav chemických vlákien, a.s.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
197 496,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. December 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Február 2019
Dátum otvárania ponúk:
11. Február 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
ANYTIME, s.r.o. Panenská 13 811 03 Bratislava Slovensko
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa uchádzač preukáže dokladom totožnosti, zástupca uchádzača sa preukáže dokladom totožnosti a originálom, alebo úradne osvedčeným splnomocnením uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 180

Opis obstarávania

Projekt rieši : Demontáž osvetlenia a prívodov k terajším svietodlám Demontáž rozvádzačov osvetlenia Úprava rozvádzača hr15 v rozvodni NN, vrátane merania spotreby elektrickej energie Prívody pre nové rozvádzače osvetlenia Návrh nových rozvádzačov osvetlenia RS2, RS3, RS4, RS5 Úpravu terajších rozvádzačov osvetlenia RS15 na prízemí a rmo na 1.poschodí-rozvádzač pre kuchyňu a jedáleň Prívody k novým svietidlám Ochranu proti skratovým prúdom a proti prúdovému preťaženiu Pospájanie Neoddeliteľnou prílohou súťažných podkladov sú výkaz výmer a projektová dokumentácia, ktoré preukazujú opis predmetu zákazky.. Projekt rieši : Demontáž osvetlenia a prívodov k terajším svietodlám Demontáž rozvádzačov osvetlenia Úprava rozvádzača hr15 v rozvodni NN, vrátane merania spotreby elektrickej energie Prívody pre nové rozvádzače osvetlenia Návrh nových rozvádzačov osvetlenia RS2, RS3, RS4, RS5 Úpravu terajších rozvádzačov osvetlenia RS15 na prízemí a rmo na 1.poschodí-rozvádzač pre kuchyňu a jedáleň Prívody k novým svietidlám Ochranu proti skratovým prúdom a proti prúdovému preťaženiu Pospájanie Neoddeliteľnou prílohou súťažných podkladov sú výkaz výmer a projektová dokumentácia, ktoré preukazujú opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Dorozumievanie medzi osobou podľa § 8 a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou prostredníctvom systému EVO, ktorý zabezpečí trvale zachytenie ich obsahu. 2. Obsahom komunikácie prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO budu žiadosti o zaslanie súťažných podkladov, predkladanie ponuk, vysvetľovanie súťažných podkladov a výzvy na predloženie ponuky, pripadne doplnenie súťažných podkladov, vysvetľovanie predložených ponuk, vysvetľovanie predložených dokladov, ako aj komunikácia pri revíznych postupoch medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi a akákoľvek ďalšia, výslovne neuvedená komunikácia v súvislosti s týmto verejným obstarávaním, s výnimkou priepadov, keď to výslovne vylučuje zákon o verejnom obstarávaní. 3. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme EVO a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému EVO je potrebne vykonať registráciu do zákazky realizovanej prostredníctvom systému EVO (www.evo.gov.sk). Záujemca o zákazku sa zaregistruje priamo v príslušnej zákazke, zverejnenej v zozname zákaziek na stránke Portál EVO, ktorej detaily sa zobrazia kliknutím na príslušnú ikonku na začiatku riadku s názvom zákazky. 4. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom uchádzačom z predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené osobou podľa § 8. 5. Osoba podľa § 8 upozorňuje na dodržanie zákona č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora. 6. Pravidlá neuvedené vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia ZVO.