Vyhlásené obstarávanie

Vodozádržné opatrenia - Komjatice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Komjatice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
483 689,96
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. December 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Január 2019
Dátum otvárania ponúk:
8. Január 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2019
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční na adrese Tatra Tender s.r.o., Krčméryho 16, 811 04 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 6 ZVO verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a to prostredníctvom svojho štatutárneho orgánu, resp. môžu byť zastúpení osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Bližšie informácie sú uvedené v bode 23 Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce - realizácia vodozádržných opatrení.. 1. Predmetom zákazky sú stavebné práce - zhotovenie vodozádržných opatrení v intraviláne obce Komjatice na základe projektovej dokumentácie, ktorá tvorí Prílohu č. 5 súťažných podkladov. 2. Zhotovenie vodozádržných opatrení pozostáva z: 2.1. rekonštrukcie priekop na zrážkové vody (SO1), 2.2 rekonštrukcie podpovrchového retenčného systému v kombinácii s vodozádržným opatrením a prívodnými žľabmi na zrážkovú vodu (SO3 a SO4), 2.3 rekonštrukcie prívodného potrubia do bioretenčného systému na zadržiavanie zrážkovej vody (SO2). 3. Z technického hľadiska sú rozčlenené na štyri samostatné stavebné objekty: SO1 rekonštrukcia jestvujúcej priekopy na Nitrianskej ulici SO2 rekonštrukcia jestvujúcej dažďovej kanalizácie SO3 rekonštrukcia jestvujúceho odvodnenia a priepustu na Poštovej ulici SO4 rekonštrukcia jestvujúcej priekopy na Kollárovej ulici 4. Bližšie informácie o predmete zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Časti A. súťažných podkladov. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 5 000,-EUR. Podrobnosti pre zloženie zábezpeky sú uvedené najmä v bodoch 8.6 a 16 Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 4. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v bode 14 Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.