Vyhlásené obstarávanie

Častkov - kanalizácia a ČOV, vetvy A4, A5, A7


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Častkov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
971 888,27
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Máj 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2017
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kancelárske priestory na Volgogradskej ulici č.9 v Prešove, 1. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk označenej ako "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" bude vykonané len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom všetkým uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Obec Častkov má čiastočne vybudovanú splaškovú kanalizáciu. Účelom stavby bude gravitačne odvádzať splaškové odpadové vody z domov do čistiarne odpadových vôd.. Obec má iastone vybudovanú splaškovú kanalizáciu. Účelom stavby je zachytenie splaškových odpadových vôd odvies cez splaškovú kanalizáciu do čistiarne odpadových vôd (ČOV). Výstavba splaškovej kanalizácie bude v uliciach obce Častkov. Stavba rieši stoky A4 , A5 a stoku A7. Kanalizačné potrubie je navrhnuté z kanalizačných rúr PVC DN300. Na trasách splaškovej kanalizácie budú osadené domové prípojky s odbočkami PVC DN 300/150. Verejná časť domových prípojok bude vybudovaná až po revíznu šachtu, ktorá nie je predmetom dokumentácie a revíznu šachtu si vybuduje majiteľ nehnuteľnosti. Stoka A4 bude vybudovaná v km 0,00000 0,18820 Stoka A5, ktorá bude vybudovaná v km 0,00000 0,20500. Stoka A7 je zaústená do kanalizačnej šachty, ktorá sa nachádza na stoke A v km 0,03445 a je vybudovaná v km 0,0000-0,30110. Bližšie uvedenie potrieb a požiadaviek na predmet zákazky je uvedený v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 25 000,- Eur. Podmienky zloženia zábezpeky sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 2.Uchádzači môžu predložiť žiadosti o súťažné podklady až do lehoty na predkladanie ponúk v originálnom vyhotovení poštovým stykom, e-mailom, alebo osobne. V písomnej žiadosti záujemca uvedie identifikačné údaje záujemcu, telefonický kontakt, emailovú adresu a spôsob prevzatia súťažných podkladov. 3.Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om. 4.Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO (www.uvo.gov.sk). Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na :http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol Jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 5.Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne overených kópií všetkých dokladov uvedených podľa bodu III.1 tohto oznámenia, ak nie je určené inak. 6.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 7.V súlade s § 187 ods. 8 sa komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa môže uskutočňovať písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, faxom, elektronicky podľa § 20 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní alebo ich kombináciou. 8.Verejný obstarávateľ a obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (zákon č. 315/2016 Z. z.) a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9.Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.