Vyhlásené obstarávanie

Nákup zariadenia/vybavenia projektu a didaktických prostriedkov v rámci projektu „Kvalitná odborná príprava - isté zamestnanie“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Spojená škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
79 731,22
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30213000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. November 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
1. December 2014
Dátum otvárania ponúk:
1. December 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Spojená škola, Kremnička 10, 974 05 Banská Bystrica; kancelária riaditeľa školy
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ rozdelil predmet zákazky na tri časti, a to na: - časť A: Nákup zariadenia/vybavenia projektu v rámci projektu Kvalitná odborná príprava - isté zamestnanie" Predmetom obstarávania je výber dodávateľa výpočtovej a kancelárskej techniky pre Spojenú školu, so sídlom Kremnička 10, 974 05 Banská Bystrica. Nakupovaný tovar bude obstaraný v rámci projektu financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy na modernú (č. zmluvy o NFP: 134/2014/1.1/OPV), a to v zmysle podmienok Súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa. Bližšie špecifikácie predmetu obstarávania sú uvedené v Súťažných podkladoch, ktoré obdrží každý záujemca na požiadanie. - časť B: Nákup didaktických prostriedkov v rámci projektu Kvalitná odborná príprava - isté zamestnanie" Predmetom obstarávania je výber dodávateľa didaktických prostriedkov pre Spojená škola, Kremnička 10, 974 05 Banská Bystrica. Nakupovaný tovar bude obstaraný v rámci projektu financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy na modernú (č. zmluvy o NFP: 134/2014/1.1/OPV), a to v zmysle podmienok Súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa. Bližšie špecifikácie predmetu obstarávania sú uvedené v Súťažných podkladoch, ktoré obdrží každý záujemca na požiadanie. - časť C: Nákup didaktických prostriedkov - multimediálne knihy s prijímačom v rámci projektu Kvalitná odborná príprava - isté zamestnanie" Predmetom obstarávania je výber dodávateľa výpočtovej a kancelárskej techniky pre Spojenú školu, so sídlom Kremnička 10, 974 05 Banská Bystrica. Nakupovaný tovar bude obstaraný v rámci projektu financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy na modernú (č. zmluvy o NFP: 134/2014/1.1/OPV), a to v zmysle podmienok Súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa. Bližšie špecifikácie predmetu obstarávania sú uvedené v Súťažných podkladoch, ktoré obdrží každý záujemca na požiadanie.

Doplňujúce informácie

Financovanie sa bude vykonávať formou bezhotovostného platobného styku na základe daňových dokladov so splatnosťou 30 dní od poskytnutia riadneho plnenia a odo dňa doručenia daňového dokladu objednávateľovi. Verejný obstarávateľ prehlasuje, že nie je platcom DPH. Uchádzač môže predložiť iba jednu ponuku, a to buď na časť A alebo na časť B alebo na časť C alebo na dve časti súčasne alebo na všetky tri časti súčasne.