Vyhlásené obstarávanie

Nájomné byty Harmanec


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Harmanec
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 250 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
11. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Harmanec, Obecný úrad 6, 976 03 Harmanec
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a výpisom z obchodného registra resp. živnostenským listom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba, následne kúpa 53 bytov na základe Zmluvy o budúcej kúpnej zmluveNájomné byty Harmanec bežného štandardu na pozemkoch uchádzača spĺňajúcich požiadavky na poskytnutie úveru a dotácie na ich kúpu podľa zákona č. 443/2010 Z.z., v znení neskorších zmien a doplnkov, zákona č. 150/2013 Z.z., v znení neskorších zmien a doplnkov, vrátane prislúchajúcej infraštruktúry, pozemkov a ich následnú kúpu verejným obstarávateľom. Súčasťou predmetu zákazky je aj technická infraštruktúra a pozemky pod nájomnými bytmi a technickou infraštruktúrou.Výsledkom verejného obstarávania bude Zmluva o budúcej kúpnej zmluve. Počet bytov 53 je na základe požiadavky občanov obce Harmanec. Podrobné vymedzenie predmetu verejného obstarávania tvorí časť B.1 Opis predmetu obstarávania.. Predmetom zákazky je výstavba, následne kúpa 53 bytov na základe Zmluvy o budúcej kúpnej zmluveNájomné byty Harmanec bežného štandardu na pozemkoch uchádzača spĺňajúcich požiadavky na poskytnutie úveru a dotácie na ich kúpu podľa zákona č. 443/2010 Z.z., v znení neskorších zmien a doplnkov, zákona č. 150/2013 Z.z., v znení neskorších zmien a doplnkov, vrátane prislúchajúcej infraštruktúry, pozemkov a ich následnú kúpu verejným obstarávateľom. Súčasťou predmetu zákazky je aj technická infraštruktúra a pozemky pod nájomnými bytmi a technickou infraštruktúrou.Výsledkom verejného obstarávania bude Zmluva o budúcej kúpnej zmluve. Počet bytov 53 je na základe požiadavky občanov obce Harmanec.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady budú poskytované elektronickou(mailovou) komunikáciou v elektronickej forme 2.Verejný obstarávateľ v e-maily určí spôsob potvrdenia o doručené predmetného dokumentu a záujemca je povinný použiť stanovený spôsob a neodkladne(po doručení) potvrdiť prijatie písomnosti. 3.Elektronickú mailovú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri doručení žiadosti o súťažné podklady, pri ich poskytovaní a vysvetľovaní. 4. Súťažné podklady možno získať aj z profilu verejného obstarávateľa na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4790 5. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.