Vyhlásené obstarávanie

VS Vihorlat, oprava koruny hrádze


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
376 127,16
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246410-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
23. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2019
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik Odštepný závod Košice Ďumbierska 14 041 59 Košice Zasadačka v administratívnej budove.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.Uchádzač sa na otváraní obálok s ponukami preukáže preukazom totožnosti a dokladom o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, dokladom o oprávnení podnikať a plnou mocou na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava asfaltového krytu na korune hrádze vodnej stavby Vihorlat. Na korune hrádze sú vytvorené praskliny, do ktorých zateká dažďová voda. Zatekajúca voda v telese hrádze vytvára jednotlivé šmykové plochy, ktoré sú príčinou častých zosuvov ílového telesa. Vplyvom vytvorenia zosuvov na zemnom telese je ohrozená stabilita hrádze a bezpečnosť vodnej stavby. Pre sfunkčnenie je potrebné očistiť korunu od nečistôt, zrealizovať asfaltový spojovací postrek, vyspraviť výtlky a nerovnosti asfaltovým betónom a naniesť nový asfaltový koberec o hrúbke 60mm. Podrobnejší opis predmetu zákazky vrátane technických požiadaviek tvorí prílohu súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je oprava asfaltového krytu na korune hrádze vodnej stavby Vihorlat. Na korune hrádze sú vytvorené praskliny, do ktorých zateká dažďová voda. Zatekajúca voda v telese hrádze vytvára jednotlivé šmykové plochy, ktoré sú príčinou častých zosuvov ílového telesa. Vplyvom vytvorenia zosuvov na zemnom telese je ohrozená stabilita hrádze a bezpečnosť vodnej stavby. Pre sfunkčnenie je potrebné očistiť korunu od nečistôt, zrealizovať asfaltový spojovací postrek, vyspraviť výtlky a nerovnosti asfaltovým betónom a naniesť nový asfaltový koberec o hrúbke 60mm. Podrobnejší opis predmetu zákazky vrátane technických požiadaviek tvorí prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ umožňuje uchádzačom vyplniť len oddiel časti IV formuláru Jednotného európskeho dokumentu (GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI) bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV predmetného formuláru. 2. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy uvádzame, že predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 3. Pre uzavretie zmluvy platí ustanovenie uvedené v § 11 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. 4. Uchádzači sú povinní sa riadiť etickým kódexom záujemcu/uchádzača tak, aby bol zachovaný verejný záujem, princípy a zásady verejného obstarávania, ochrana hospodárskej súťaže. Etický kódex sa vzťahuje aj na subdodávateľov a iné subjekty, ktoré sú účastné v procese verejného obstarávania.