Vyhlásené obstarávanie

Cyklochodník Hrabovská dolina


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Ružomberok
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
350 654,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. August 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
30. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
30. August 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v zasadacej miestnosti č. 9 na adrese: Mesto Ružomberok, Námestie Andreja Hlinku 1098/1, 034 01 Ružomberok.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné, pretože verejný obstarávateľ použije § 66 ods. 7 zákona o VO - jednoobálková verejná súťaž. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť iba oprávnení uchádzači (resp. osoby splnomocnené uchádzačom na zastupovanie), teda tí, ktorí predložili ponuku.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 7

Výsledky

Cyklochodník Hrabovská dolina

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác vedúcich k výstavbe cyklistického chodníka od križovatky ulica Makovického s Hrabovskou cestou po korunu hrádze vodnej nádrže na jej západnej časti v rozsahu podľa časti B: Opis predmetu zákazky, projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je výstavba cyklistického chodníka od križovatky ulica Makovického s Hrabovskou cestou po korunu hrádze vodnej nádrže na jej západnej časti. Celková dĺžka navrhnutej trasy je 1076,13m, z toho stavebne upravenej je 834,22m. Šírka cyklistického chodníka je navrhnutá 2,50m. Povrchová úprava chodníka bude zo zámkovej dlažby hrúbky 6cm. Začiatok spoločnej trasy cyklistického chodníka v km 0,00000 je napojením na jestvujúci chodník pre peších pri kruhovej križovatke na začiatku Hrabovskej cesty. Trasa pokračuje v súbehu s cestou ľavostranne, odsadená zeleným pásom v stúpaní cca 3,0% do km 0,10793. Ďalej bude pokračovať stúpaním 8,3% rampou do km 0,16790 na vrcholový bod nachádzajúci sa nad prameňom vody. Následne bude trasa klesať 7,7% spádom do km 0,18704. Potom bude trasa stúpať 4,8 % spádom, oddelená žľabovkou TBM 55-16 od cesty až po jestvujúci mostík v km 0,34754 projektovanej trasy. Trasa bude ďalej pokračovať v súbehu s cestou do Hrabova oddelená betónovou žľabovkou stúpaním 3,0% až k mostu cez Hrabovský potok do km 0,50057. Nasledovať bude premostenie cez potok v súbehu s jestvujúcim mostom. Za premostením bude trasa pokračovať ľavostranne v súbehu s cestou oddelená žľabovkou až do km 0,75913 kde prekrižuje cestu do Hrabova. Ďalej bude trasa pokračovať po pravej strane cesty v stúpaní 5,2% do km 0,83422, kde bude výstavba cyklistického chodníka ukončená a napojená na jestvujúcu komunikáciu s povrchom z frézovanej štrkodrvy. Koniec trasy cyklistického chodníka bude v km 1,07613 na korune vodnej nádrže. Prístrešok a výtok prameňa vody ostane zachovaný. Cyklistický chodník s povrchom zo zámkovej dlažby hrúbky 6cm bude mať celkovú výmeru 2061,18m2. Bude obrúbený betónovým obrubníkom ABO 1/828 v dĺžke 779,68m, betónovou žľabovkou TBM 55-16 v dĺžke 653,34m, žľabovkou TBM 1-30/40 v dĺžke 288,72m a opornými múrmi projektovanými v SO D2 Statika. Na trase bude bude zabudovaných 14 uličných vpustí a 8 kontrolných šácht, ktoré sú riešené v SO D4 Zdravotechnika D1 Preložka verejného osvetlenia, vonkajšie verejné osvetlenie D2 Spevnené a nespevnené plochy D4 Dopravné značenie D5 Vonkajšia povrchová kanalizácia - dažďová kanalizácia Podrobné vymedzenie D1 až D5 a predmetu zákazky je uvedené v prílohách - Projektová dokumentácia a vo výkaz výmer SP.

Doplňujúce informácie

1.) Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke na profile verejného obstarávateľa:https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4991, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom kvôli vysvetľovaniu súťažných podkladov a podmienok v tejto výzve zaslať verejnému obstarávateľovi elektronicky len krátku žiadosť o registráciu vo verejnom obstarávaní s kontaktnými údajmi záujemcu. 2.) Pri vyhodnotení splnenia podmienok účasti verejný obstarávateľ bude uplatňovať § 40 ods. 6, písm. g) zákona o verejnom obstarávaní. 3.) Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.