Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti a zvýšenie využívania obnoviteľných zdrojov energie v podniku Ing. Jozef Kandráč


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ing. Jozef Kandráč
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
210 651,19
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Máj 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Jún 2018
Dátum otvárania ponúk:
8. Jún 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
ARR PSK, Prostějovská 117/A, 080 01 Prešov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmet obstarávania pozostáva z odstránenia nevyhovujúceho obvodového plášťa (konštrukčne a izolačne) a strešného plášťa z vláknocementovej vlnitej krytiny s poškodenou nosnou konštrukciou (drevené priehradové väzníky). Súčasne sa odstránia i pridané prvky na strope (degradovaná a zatečená izolácia a podhľad). V rámci obnovy sa taktiež uvažuje s odstránením staticky nevyhovujúcich drevených stĺpov i obvodového muriva v rámci zádveria. Pre osadenie nových základových pätiek sa uvažuje s demontážou lokálnej časti podlahy, výkopom ryhy pre pätku a výkopom ryhy pre okapový chodník. Demontážou prejdú aj jestvujúce výplňové, klampiarske a zámočnícke konštrukcie. V rámci návrhu sa uvažuje s dodatočným osadením oceľových nosných stĺpov, predĺžením jestvujúcich stĺpov, osadením nových drevených strešných väzníkov. V rámci tepelnoizolačného zabezpečenia budovy sa uvažuje s osadením sendvičových stenových a strešných panelov s jadrom z MV. Výplňové konštrukcie osadené v rámci objektu sa uvažujú s izolačným dvojsklom. Priestorová tuhosť konštrukcie a osadenie výplňových konštrukcií bude riešené systémom dodávateľa. Súčasne bude realizovaný aj sokel s použitím izolácie z EPS a nový okapový chodník po obvode budovy. V rámci technického zabezpečenia budovy sa uvažuje s modernizáciou vykurovacej sústavy, elektro rozvodov, svietidiel a taktiež dôjde aj k obnove bleskozvodu podľa potreby a odporúčaní energetického auditu.. Predmet obstarávania pozostáva z odstránenia nevyhovujúceho obvodového plášťa (konštrukčne a izolačne) a strešného plášťa z vláknocementovej vlnitej krytiny s poškodenou nosnou konštrukciou (drevené priehradové väzníky). Súčasne sa odstránia i pridané prvky na strope (degradovaná a zatečená izolácia a podhľad). V rámci obnovy sa taktiež uvažuje s odstránením staticky nevyhovujúcich drevených stĺpov i obvodového muriva v rámci zádveria. Pre osadenie nových základových pätiek sa uvažuje s demontážou lokálnej časti podlahy, výkopom ryhy pre pätku a výkopom ryhy pre okapový chodník. Demontážou prejdú aj jestvujúce výplňové, klampiarske a zámočnícke konštrukcie. V rámci návrhu sa uvažuje s dodatočným osadením oceľových nosných stĺpov, predĺžením jestvujúcich stĺpov, osadením nových drevených strešných väzníkov. V rámci tepelnoizolačného zabezpečenia budovy sa uvažuje s osadením sendvičových stenových a strešných panelov s jadrom z MV. Výplňové konštrukcie osadené v rámci objektu sa uvažujú s izolačným dvojsklom. Priestorová tuhosť konštrukcie a osadenie výplňových konštrukcií bude riešené systémom dodávateľa. Súčasne bude realizovaný aj sokel s použitím izolácie z EPS a nový okapový chodník po obvode budovy. V rámci technického zabezpečenia budovy sa uvažuje s modernizáciou vykurovacej sústavy, elektro rozvodov, svietidiel a taktiež dôjde aj k obnove bleskozvodu podľa potreby a odporúčaní energetického auditu.

Doplňujúce informácie

1.Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní JED, je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Ostatné ustanovenia § 39 týmto nie je dotknuté. Jednotný európsky dokument (ďalej len "JED") bude zverejnený v profile verejného obstarávateľa. 2.Úspešný uchádzač bude povinný na základe výzvy Objednávateľa zložiť depozit vo výške 5% z ponúkanej ceny diela s DPH, na bežný bankový účet objednávateľa uvedený v záhlaví Zmluvy o dielo, v zmysle podmienok uvedených v tejto Zmluve. Za depozit sa považuje aj banková záruka. Podmienky zloženia a účel depozitu je uvedený v súťažných podkladoch. 3.Úspešný uchádzač predloží na písomnú výzvu verejného obstarávateľa pred prevzatím stavby: Uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania alebo uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu podnikateľa počas celej doby realizácie zákazky minimálne vo výške hodnoty úspešnej ponuky. 4.Zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzatvoreniu platnej a účinnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi príslušným poskytovateľom pomoci, a príjemcom pomoci, ktorým je verejný obstarávateľ a to na základe jeho Žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku predloženej v rámci Výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok a zároveň po splnení odkladacej podmienky, ktorou je schválenie zákazky, ktorá je predmetom tejto zmluvy v rámci kontroly verejného obstarávania, t.j. doručenie správy z kontroly verejného obstarávania objednávateľovi ako prijímateľovi nenávratného finančného príspevku. 5. Verejný obstarávateľ uplatní ustanovenia § 114 ods. 9 zákona, t.j. verejný obstarávateľ uskutoční vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona po vyhodnotení ponúk podľa § 53 zákona.