Vyhlásené obstarávanie

Zberný dvor v obci Šarišské Čierne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Šarišské Čierne
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
296 162,94
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
18. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
EPIC Partner a.s., Bratislavská cesta 4931 (areál SAD), 945 01 Komárno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné, t.j. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk oprávneným osobám. Informácie o oprávnených osobách sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba zberného dvora v obci Šarišské Čierne.. Charakter stavby predpokladá členenie na stavebné objekty a prevádzkové objekty: SO 02 OCEĽOVÝ MONTOVANÝ PRÍSTREŠOK SO 03 SPEVNENÉ PLOCHY SO 04 OPLOTENIE + OPORNÝ MÚR SO 05 KANALIZAČNÁ PRÍPOJKA ŽUMPA SO 06 VODOVODNÁ PRÍPOJKA SO 07 ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA SO 08 MOBILNÁ PREVÁDZKOVÁ BUNKA

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady sa poskytujú na základe písomnej žiadosti doručenej v slovenskom alebo českom jazyku. Žiadosti požadujeme zaslať podľa možnosti elektronickou poštou na adresu: valko@epicpartner.sk. Súťažné podklady budú poskytnuté v elektronickej forme na emailovú adresu uvedenú v žiadosti. Súťažné dokumenty sú však dostupné aj priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov na adrese URL uvedenej v časti I.3) KOMUNIKÁCIA tejto výzvy. Kvôli uľahčeniu vzájomnej komunikácie medzi záujemcami a verejným obstarávateľom odporúčame všetkým záujemcom o danú zákazku po stiahnutí súťažných podkladov, poslať krátku emailovú správu s uvedením identifikačných údajov záujemcu a s informáciou, kedy si záujemca stiahol súťažné podklady z uvedenej internetovej adresy. Na základe tejto informácie bude vedieť verejný obstarávateľ zaradiť záujemcu do evidencie a zasielať mu počas lehoty na predkladanie ponúk všetky potrebné informácie a podklady k správnemu vyhotoveniu cenovej ponuky. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 3. Verejný obstarávateľ všetky povinné informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní uverejní v profile verejného obstarávateľa. 4 Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 5. Zadanie elektronicky vo formáte MS EXCEL tvorí samostatnú prílohu súťažných podkladov. Projektová dokumentácia je k nahliadnutiu na obecnom úrade na nasledovnej adrese: Šarišské Čierne 81, 086 37 Šarišské Čierne. Pred návštevou si treba dohodnúť termín na kontaktných adresách, ktoré sú uvedené na oficiálnej internetovej stránke obce: www.obecsarisskecierne.sk.