Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie kompostárne v obci Kalná nad Hronom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Kalná nad Hronom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
893 769,24
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45213280-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Obec Kalná nad Hronom, Obecný úrad, Červenej armády 55,935 32 Kalná nad Hronom, Slovenská republika
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejné otváranie ponúk vykoná komisia verejného obstarávateľa v sídle verejného obstarávateľa. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa stavebných prác v rámci vybudovania kompostárne v obci v rozsahu projektovej dokumentácie, výkazu výmer a týchto súťažných podkladov. Uchádzač zabezpečí v rozsahu projektovej dokumentácie a výkazu výmer uskutočnenie stavebných prác s dodávkou požadovaného tovaru (materiálu) a poskytnutia služieb v rámci zhotovenia diela, zabezpečí dopravu do miesta uskutočnenia stavebných prác a zabezpečí realizáciu ostatných úkonov vyplývajúcich z uskutočnenia stavebných prác určených verejným obstarávateľom. Stavebno-technické riešenie stavby pozostáva z týchto hlavných častí stavebných objektov: SO 01 Príprava územia SO 02 Prístupová komunikácia, spevnená plocha vrátane odvodnenia SO 03 Prevádzkové priestory SO 04 Hala na prípravu vstupných surovín SO 05 Akumulačná nádrž, postrekovací systém SO 06 Vodovodná prípojka, vonkajšie rozvody vody SO 07 Prípojka NN a vonkajšie rozvody NN SO 08 Oplotenie SO 09 Terénne a sadové úpravy Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí samostatná kapitola týchto súťažných podkladov označená ako Kapitola B. Opis predmetu zákazky v nadväznosti na Kapitolu D. Obchodné podmienky verejného obstarávateľa.. Požaduje sa uskutočnenie stavebných prác v rozsahu projektovej dokumentácie.

Doplňujúce informácie

Pre toto zadávanie zákazky sa v zmysle § 187 ods. 8 zákona bude postupovať podľa § 20 ods.1 zákona v znení účinnom do 18.10.2018. Predmet zákazky bude čiastočne financovaný z vlastných zdrojov (z rozpočtu) verejného obstarávateľa a z nenávratného finančného príspevku Európskej únie v programovom období 2014 - 2020 z Operačného programu Kvalita životného prostredia. Uchádzač sa zaväzuje strpieť výkon kontroly / auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej kupujúcim ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku za účelom financovania predmetného tovaru, a to zo strany oprávnených osôb na výkon kontroly / auditu v zmysle príslušných právnych predpisov SR a EÚ, najmä zákon č. 292/2014 o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a príslušnej Zmluvy o nenávratnom finančnom príspevku a jej príloh vrátane Všeobecných zmluvných podmienok a poskytnúť týmto orgánom riadne a včas všetku potrebnú súčinnosť. Porušenie tejto povinnosti dodávateľa je podstatným porušením zmluvy, ktoré oprávňuje kupujúceho od zmluvy odstúpiť.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk, v prípade, ak sa zmenia okolnosti za ktorých sa táto súťaž vyhlasovala. Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu v lehote viazanosti ponúk len vtedy, ak bude disponovať dostatočným množstvom finančných prostriedkov. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo / možnosť postupovať v podľa § 116 Zákona o verejnom obstarávaní v prípade, ak v tomto postupe verejného obstarávania nebude predložená ani jedna ponuka alebo ani jedna z predložených ponúk bez vykonania podstatných zmien nesplní požiadavky určené verejným obstarávateľom na predmet zákazky, alebo zákazky sa podstatne nezmenia. Ostatné doplňujúce informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.