Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie kompostoviska v obci Tŕnie – technika


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Tŕnie
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
200 068,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34114000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Marec 2018
Dátum otvárania ponúk:
26. Marec 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Tŕnie, Tŕnie 91, 962 34 Tŕnie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk vykoná komisia v súlade s § 52 zákona, ods. 5 a 6. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vozidiel a strojov v rámci projektu " Vybudovanie kompostoviska v obci Tŕnie ". Predmet zákazky je rozdelený na tri časti. Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a to konkrétne nakladača, špeciálneho nákladného vozidla a nadstavby pre zvoz odpadu určených na zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Predmetom zákazky je dodávka štiepkovača určeného pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. Predmetom zákazky je dodávka kontajnerov určených pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a to konkrétne nakladača, špeciálneho nákladného vozidla a nadstavby pre zvoz odpadu určených na zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodávka štiepkovača určeného pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodávka kontajnerov určených pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska v obci Tŕnie. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Ponuka sa predkladá tzv. jednoobálkovým systémom predkladania ponúk, t.j. nebude rozdelená na časť Ostatné a časť Kritériá. Verejný obstarávateľ v súlade s § 114, ods. 9 zákona rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk.