Vyhlásené obstarávanie

Znižovanie energetickej náročnosti budovy MŠ Trstené pri Hornáde


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Trstené pri Hornáde
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
550 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
30. November 2017
Dátum otvárania ponúk:
30. November 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
I&Z Tender, s.r.o., Nám. SNP 9, 911 01 Trenčín
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie častí ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritéria" bude vykonané v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Jedná sa o stavebné úpravy a modernizáciu existujúcej budovy Materskej školy v obci Trstené pri Hornáde.. Projekt rieši úpravy existujúcej budovy, podrobný opis predmetu je uvedený v projektovej dokumentácii a výkaz výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Záujemca si vyžiada súťažné podklady na základe písomnej žiadosti doručenej osobne, poštou alebo mailom na adrese verejného obstarávateľa alebo ich môže získať aj z profilu verejného obstarávateľa na adrese: https://www.uvo.gov.sk. 2. Súťažné podklady sa budú zasielať len elektronickou formou. 3. Vysvetlenie informácií bude podľa § 48 a §114 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. 4. Zábezpeka sa požaduje vo výške 15 000.- EUR. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované vo výzve na predloženie ponúk a v súťažných podkladoch, sa riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 6. Komunikáciu bude verejný obstarávaľ v zmysle § 187 ods. 8 zákona uskutočňovať podľa § 20 ods. 1 zákona. 7. Verejný obstarávateľ uvádza, že lehota uskutočnenia 6 mesiacov (bod II.2.7 tohto oznámenia) bude počítaná od odovzdania staveniska. Termín ukončenia stavebných prác je kritériom na vyhodnotenie ponúk. Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody v časti II. 2.7 je uvedená len z dôvodu nutnosti zadať trvanie zákazky v tomto formulári. 8. Jedná sa o zelené verejné obstarávanie. 9. Ponuky od uchádzačov musia byť predložené v listinnej forme. 10. Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o tomto verejnom obstarávaní v profile VO zriadenom na webovom sídle Úradu v elektronickom úložisku ako osobitnej časti Vestníka verejného obstarávania.