Vyhlásené obstarávanie

„Areál vodárne Závod – rozšírenie akumulácie vodojem 1 x100 m3“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Závod
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
288 150,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45252126-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Máj 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Máj 2019
Dátum otvárania ponúk:
22. Máj 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
V zasadačke Obecného úradu Závod, Sokolská 243, 908 72 Závod
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a úradne osvedčeným splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Areál vodárne Závod – rozšírenie akumulácie vodojem 1 x100 m3“

Opis obstarávania

Účelom stavby je návrh rozšírenia existujúcej akumulácie pitnej vody o 2 x 100 m3 v areáli VZ obce Závod. Tieto práce budú realizované v existujúcom areáli VZ bez zvláštnych požiadaviek na architektonické, či urbanistické riešenia.. Pre osadenie nového vodojemu 2 x 100m3 a manipulačnej komory je potrebné preložiť existujúcu prístupovú komunikáciu dĺžky 36,50 m, zrealizovanú z cestných panelov šírky 3 m. Ostané plochy v areáli VZ sú voľné. V rámci výstavby vodojemu bude zrealizovaná aj preložka vody DN150 z vodného zdroja HGZ-2 do budovy ATS a tak isto preložka vody DN150 ako prívodu vody pre spoločnosť Damonax z budovy ATS do vodného zdroja HGZ-2 a z vodného zdroja HGZ-2 smer spoločnosť Damonax. HDPE 160x14,6mm, PE100,PN16 dĺžky 210,0 m V rámci tejto preložky vody bude preložený aj existujúci hydrant a to čo najbližšie k vodnému zdroju HGZ-2.

Doplňujúce informácie

Súťaž sa realizuje ako elektronická cez IS EVO. Na účasť v súťaži je potrebné postupovať podľa pokynov, príručiek a videonávodov IS EVO zverejnených na web stránke ÚVO, v časti Viac o IS EVO (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo- 5f6.html ), ktoré je potrebné poznať a ďalej v zmysle usmernení v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky na adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavaniezakaziek/ detail/420502. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom IS EVO. Súťažné podklady sa nezasielajú. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení..