Vyhlásené obstarávanie

TECHNOLÓGIA 3D NÁVRHU A VÝROBY - ZARIADENIA KOMPLETNÉHO VÝROBNÉHO PROCESU


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Tao Scorpi, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
103 600,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30232100-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Apríl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
28. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2018
Miesto otvárania ponúk:
Tao Scorpi, s.r.o., Námestie Štefana Moyzesa 31/3, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, časť Ostatné: je neverejné. Otváranie ponúk, časť Kritériá: uskutoční za účasti oprávnených osôb v lehotách podľa zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie a montáž/inštalácia technológií zabezpečujúcich výrobný proces od vstupu dát po výstup hotového produktu v oblasti 3D návrhu a výroby, relevantného softvérového vybavenia vrátane uvedenia do prevádzky, vstupného servisného nastavenia a základného zaškolenia obslužného personálu. Požaduje sa zabezpečenie kompatibility a plynulosti výroby z troch funkčných pracovných staníc. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.. Predmetom zákazky je dodanie a montáž/inštalácia technológií zabezpečujúcich výrobný proces od vstupu dát po výstup hotového produktu v oblasti 3D návrhu a výroby, relevantného softvérového vybavenia vrátane uvedenia do prevádzky, vstupného servisného nastavenia a základného zaškolenia obslužného personálu. Požaduje sa zabezpečenie kompatibility a plynulosti výroby z troch funkčných pracovných staníc. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile. Pri stanovení jedného logického celku boli zohľadnené najmä časová, miestna a vecná (funkčná) súvislosť jednotlivých položiek stanoveného logického celku. V zmysle časovej súvislosti je potrebné vyhlásiť verejné obstarávanie, uzavrieť zmluvu, objednať a dodať naraz všetky položky tohto logického celku. V zmysle miestnej súvislosti je jednoznačne potrebné dodať položky logického celku na jedno miesto plnenia zákazky. V zmysle vecnej či funkčnej súvislosti ide o skutočnosť, že predmetom zákazky bude plnenie takých položiek, ktorých spojením vznikne jeden funkčný a inovatívny celok. Je potrebné dodanie od jedného dodávateľa, ktorý zároveň zabezpečí prepojenie položiek do jedného fungujúceho celku a poskytne ďalšie služby, ako je uvedenie do prevádzky, zaškolenie a záruku na jeden funkčný logický celok. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.

Doplňujúce informácie

1. Osoba podľa § 8 zákona o verejnom obstarávaní si vyhradzuje právo zákazku nezrealizovať v prípade, ak podaná žiadosť o poskytnutie nenávratného finančného príspevku nebude schválená a na predmet zákazky nebude poskytnutý nenávratný finančný príspevok. 2. Osoba podľa § 8 ZVO poskytuje neobmedzený, úplný, priamy a bezplatný prístup k súťažným podkladom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/19079. Záujemca si môže súťažné podklady vyžiadať písomne poštou, kuriérom alebo osobne na kontaktnej adrese: Tao Scorpi, s.r.o., Námestie Štefana Moyzesa 31/3, 974 01 Banská Bystrica alebo e-mailom na adresu: sarcakova@taoscorpi.sk. Odporúčame záujemcom, ktorí si stiahnu súťažné podklady z profilu, aby poslali na emailovú adresu: sarcakova@taoscorpi.sk žiadosť o registráciu záujemcu vo VO. 3. Upozorňujeme uchádzačov, že zákon 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a o doplnení niektorých zákonov nadobudol účinnosť od 1. februára 2017, ktorým sa novelizuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Osoba podľa § 8 ZVO - Tao Scorpi, s.r.o.- nesmie v zmysle § 11 zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Zároveň platí, že ak bol, alebo je subjekt zaregistrovaný v registri konečných užívateľov výhod vedenom Úradom pre verejné obstarávanie do 31. januára 2017, bude sa priamo považovať za partnera verejného sektora a bude sa tiež považovať za zapísanú osobu v novom registri partnerov verejného sektora. Tieto subjekty však budú povinné vykonať dodatočne do 31. júla 2017 proces overenia identifikácie konečného užívateľa výhod podľa novej právnej úpravy, teda podľa zákona o registri partnerov verejného sektora. Nesplnenie tejto povinnosti je sankcionované výmazom dotknutého subjektu z tohto registra. 4. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.