Vyhlásené obstarávanie

Technické plyny 2024


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Slovenská technická univerzita v Bratislave - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
61 203,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24110000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
23. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
31. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Technické plyny v tlakových nádobách.

Názov Položky:  1. Technické plyny

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Acetylén technický (na zváranie), F50, 10 kg fľaša

Maximum: 8

Jednotka: ks

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia.

Cena za predmet zákazky musí zahŕňať náklady spojené s prepravou na miesto plnenia t.j. naložením a vyložením tlakových oceľových fliaš s náplňou (ďalej fliaš s náplňou), odvozom prázdnych fliaš po úplnom spotrebovaní ich náplne ako aj fliaš s nevyčerpaným obsahom náplne a všetky ďalšie možné náklady spojené s dodávkou fliaš s/bez náplne na miesto plnenia - ADR poplatok, cestný poplatok, diaľničný poplatok a palivový poplatok, TRF poplatok a recyklačný poplatok. Okrem uvedených poplatkov si uchádzač nesmie účtovať žiadne ďalšie poplatky.

Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 3 dní od uzavretia zmluvy.

Objednávateľ neposkytuje na predmet zmluvy preddavky.

Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 7 dní od uzavretia zmluvy.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Výsledkom kontraktačného postupu Trhoviska je Zmluva, ktorá má povahu Rámcovej dohody v trvaní 12 mesiacov.

Plnenie zmluvy bude priebežne počas platnosti rámcovej dohody podľa potreby Objednávateľa a na základe čiastkových objednávok doručených Dodávateľovi.

Pri Rámcovej dohode – lehota plnenia pre Dodávateľa od doručenia Objednávky na plnenie od Objednávateľa – do 3 pracovných dní, ak v objednávke nie je uvedené inak.

Objednávateľ nie je povinný zakúpiť predpokladané množstvo tovarov tvoriacich predmet zmluvy, ani vyčerpať jeho predpokladaný finančný objem. Celkové zakúpené množstvo predmetu zmluvy bude závisieť od finančných možností a konečných potrieb Objednávateľa.

Objednávateľ požaduje fľaše s náplňou zložiť na mieste plnenia podľa pokynov kontaktnej osoby určenej Objednávateľom.

Dodávateľ sa zaväzuje a zodpovedá za to, že fľaše s náplňou v čase dodania spĺňajú všetky platné normy a ustanovenia vyplývajúce zo súvisiacich noriem a osobitných súvisiacich všeobecne záväzných právnych predpisov platných pre predmet zákazky a danú oblasť.

Množstvá tlakových nádob, ktoré sú predmetom nájmu sa môžu počas plnenia zmluvy meniť podľa aktuálnej potreby Objednávateľa.

Dodávateľ je povinný dodávať tlakové nádoby označené číslom, prípadne čiarovým kódom, ktoré musí byť uvedené aj na dodacom liste.

Objednávateľ požaduje a Dodávateľ sa uzatvorením tejto zmluvy zaväzuje ku každému požadovanému typu plynu doložiť v písomnej/elektronickej forme Kartu bezpečnostných údajov, dátové listy, analytický certifikát v zmysle platnej legislatívy.

Pri zámene tovaru, zaslaní iného sortimentu alebo množstva, môže Objednávateľ odmietnuť dodávku, pričom náklady na vrátenie hradí Dodávateľ.

Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia Objednávateľovi.

Porušenie ktorejkoľvek z vyššie uvedených povinností dodávateľa sa považuje za porušenie zmluvy podstatným spôsobom a kupujúci je oprávnený postupovať v zmysle všeobecných zmluvných podmienok EKS