Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie služieb podpory prevádzky, údržby a rozvoja Komplexného informačného systému Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s.


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
19 993 875,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72222300-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
16. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto online sprístupnenia ponúk je na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/56227/summary. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Online sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri online sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto online prostredia zo strany uchádzačov budú v systéme JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní týkajúce sa finančného a ekonomického postavenia podľa § 33 ods. 1 písm. d) ZVO.

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti uchádzačov sú bližšie špecifikované v časti A.3 PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) a g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti uchádzačov sú bližšie špecifikované v časti A.3 PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za poskytnutie predmetu zákazky vypočítaná a vyjadrená v eurách bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb podpory prevádzky, údržby a rozvoja Komplexného informačného systému Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. (ďalej len „KIS NDS“), ktoré pozostávajú z paušálnych služieb, objednávkových služieb a z odovzdania znalostí. Za KIS NDS sa pre účely tejto zákazky považuje softvérová, aplikačná výbava nad úrovňou operačných systémov a to tak treťostranné softvérové produkty, ako aj proprietárne vyvinuté pre Národnú diaľničnú spoločnosť a.s. Predmetom zákazky nie je starostlivosť o hardvérovú výbavu a operačné systémy ako ani o iné infraštruktúrne komponenty verejného obstarávateľa ako firewally, siete a podobne.

Predmetom zákazky rovnako nie sú licencie treťostraných softvérových produktov, tie si verejný obstarávateľ zabezpečuje mimo rámec tejto zákazky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.