Vyhlásené obstarávanie

IT technika


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Slovenská zdravotnícka univerzita v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 551,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30000000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
16. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
21. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami.

- Dodanie: Bratislava

Názov Položky:  1. IT technika

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: 1.  Notebook 15,6"

Presne: 1

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: 1. Procesor

Hodnota/Charakteristika: Intel Core i5 1235U Alder Lake

Doplňujúce informácie

Dodanie tovaru je vrátane dopravy na miesto plnenia v sídle objednávateľa.

Súčasťou dodania tovaru je vykládka na mieste plnenia v sídle objednávateľa.

Náklady spojené s odstránením vady/poruchy v záručnej dobe znáša dodávateľ.

Dodávateľ sa zaväzuje písomne garantovať, že tovar ním dodaný je nový, pozostávajúci výlučne z nových komponentov (nie používaných, nie repasovaných komponentov).

Objednávateľ pripúšťa také ekvivalentné produkty, ktoré spĺňajú požadované technické vlastnosti vyplývajúce z funkčných vlastností požadovaných tovarov, ktoré sa týkajú predovšetkým súladu ekvivalentov s požadovanými normami a požadovanými materiálmi. Dodaniu takého ekvivalentu musí predchádzať odsúhlasenie ponúkaného ekvivalentu Objednávateľom.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v Opisnom formulári sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok a dáva objednávateľovi právo odstúpiť od zmluvy.

Dodávku tovaru, ktorý nespĺňa požadovanú technickú špecifikáciu na predmet zákazky sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok a je dôvodom na odstúpenie od zmluvy v zmysle Obchodných podmienok elektronického trhoviska (OPET).

Dodávateľ sa zaväzuje vystaviť faktúru, kde bude položkovito uvedená jednotková cena, cena bez DPH, cena s DPH. Splatnosť faktúry je 30 dní. Preddavok na cenu sa neposkytuje.

Dodávateľ sa zaväzuje dodať tovar objednávateľovi v pracovných dňoch mimo sviatkov pondelok až štvrtok v čase 8.00 - 13.00 hod, piatky 8.00 - 11.00 hod.

V prípade, že objednávateľ po prebratí tovaru dodatočne zistí, že tovar je poškodený, požaduje od dodávateľa výmenu chybného tovaru do 3 dní od písomného uplatnenia reklamácie objednávateľom.

V prípade, že objednávateľ po prebratí tovaru dodatočne zistí, že tovar je poškodený, dodávateľ je povinný vymeniť chybný tovar do 3 dní od písomného uplatnenia reklamácie objednávateľom. V prípade, že dodávateľ dodá tovar, ktorý nezodpovedá popisu a technickej špecifikácii podľa popisu v tomto opisnom formulári, má objednávateľ právo od zmluvy odstúpiť.

Objednávateľ je oprávnený pri dodávke si všetko skontrolovať a v prípade dodania iného tovaru alebo nekompletnej zásielky, zásielku neprevziať.

Dodávateľ sa zaväzuje zabezpečiť záručný servis do 48 hodín od nahlásenia závady dodávateľovi, a pozáručný servis do 72 hodín od nahlásenia závady dodávateľovi.

Dodávateľ garantuje, že objednávateľovi nebudú účtované žiadne ďalšie poplatky súvisiace s používaním softvéru nainštalovaného dodávateľom v počítačoch.

Dodávateľ môže dodať aj tovar s lepšími technickými vlastnosťami než je uvedené v technickej špecifikácii predmetu zakázky, pri dodržaní maximálnej celkovej ceny za predmet zakázky s DPH.

Dodávateľ sa zaväzuje predložiť funkčnú a technickú špecifikáciu, vrátane technických listov preukazujúcich splnenie minimálnych požadovaných parametrov predmetu zákazky s uvedením presných názvov (obchodných značiek) nacenených výrobkov do 3 pracovných dní od účinnosti zmluvy, ak neboli požadované ako vlastný návrh plnenia zákazky pri predložení ponuky.

V prípade porušenia povinnosti Dodávateľa dodať, poskytnúť alebo vykonať celé Plnenie riadne a včas podľa Zmluvy, je Objednávateľ oprávnený požadovať od Dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % Ceny Plnenia denne.

Objednávateľ je oprávnený odstúpiť od tejto zmluvy v prípade ak v momente uzavretia zmluvy nemá dodávateľ v registri partnerov verejného sektora zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade s príslušnými ustanoveniami ZVO a ZRPVS a k zápisu do tohto registra nedôjde ani do 30 dní od momentu uzavretia zmluvy, alebo ak mu bol právoplatne uložený zákaz účasti podľa § 182 ods. 3 písm. b/ zákona o verejnom obstarávaní.