Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie pre zmluvné obdobie 2025 - 2027


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 573 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
kancelária Útvaru právneho a VO, 3. poschodie rektorát SPU v Nitre
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO v spojení s § 35 ZVO opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať, že má zavedený systém manažérstva kvality, ktorý použije pri plnení zmluvy. Ako dôkaz zavedeného systému manažérstva kvality preukáže uchádzač platným dokladom: Certifikát ISO 9001 systém manažérstva kvality v oblasti rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, alebo rovnocenné osvedčenia vydávané na základe systémov, ktoré boli certifikované akreditovanou osobou v zmysle zák. č. 505/2009 Z. z. o akreditácii orgánov posudzovania zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, alebo vydané príslušnými orgánmi členských štátov Európskeho spoločenstva na zabezpečenie kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu, ktorý potvrdzuje, že uchádzač má vo svojej organizácii zavedený systém manažérstva kvality. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia aj osvedčenia vydané príslušnými orgánmi iných členských štátov EÚ.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. h) ZVO v spojení s § 36 ZVO uvedením opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač alebo záujemca použije pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať, že uplatňuje environmentálne opatrenia resp. má zavedený systém riadenia zohľadňujúci ochranu životného prostredia, čo použije pri plnení zmluvy. Ako dôkaz zhody s dodržiavaním ochrany životného prostredia preukáže uchádzač platným dokladom: Certifikát STN EN ISO 14001 systém environmentálneho manažérstva v oblasti rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, vydaný akreditovaným certifikačným orgánom v zmysle zák. č. 505/2009 Z. z. o akreditácii orgánov posudzovania zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov alebo iným ekvivalentným dôkazom rovnocenným opatreniam environmentálneho manažérstva.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia hodnota koeficientu X,XX (v EUR bez DPH za 1 MWh), kde X,XX - je obchodná prirážka dodávateľa,

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je pravidelná dodávka elektrickej energie v predpokladanom objeme 8280 MWh (pre zmluvné obdobie 01.01.2025 do 31.12.2027 (± 20 %) vrátane zabezpečenia nákupu komodity, distribúcie, prepravy, a prevzatia zodpovednosti za odchýlku za dodržania platných právnych predpisov SR, technických podmienok a garancia dodávky po celú dobu platnosti zmluvy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.