Vyhlásené obstarávanie

Opravy, ošetrovanie a revízie železničných vozňov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
781 527,24
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50222000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Úrad pre investície a akvizície, Za kasárňou 3, 83247 Bratislava.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam dodávok poskytnutých služieb za predchádzajúce 3 roky

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO zoznam dodávok poskytnutých služieb za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. 1. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: uchádzač zoznamom poskytnutých služieb musí preukázať, že v referenčnom období poskytnutia služby rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky, ktorých súčet zmluvných cien je rovnaký alebo vyšší ako: - vo výške: 500 000 EUR bez DPH. Kumulatívne za všetky zákazky. Za referenčné obdobie sa považuje obdobie od 1.4.2021 do 29.3.2024. 2. Za služby rovnakého alebo obdobného charakteru bude verejný obstarávateľ akceptovať všetky opravy železničných vozňov. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy.

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní – údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy. 1. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods.5 zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požaduje predložiť Čestné vyhlásenie, že servisné úkony vykonávajú osoby s patričným vzdelaním resp. školené na servisné úkony vozňov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení.

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní – údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícii na poskytnutie služby. 1. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní: 1.1. Verejný obstarávateľ požaduje predložiť „Osvedčenie ECM - osvedčenie subjektu zodpovedného za údržbu“, alebo rovnocenný ekvivalent systému údržby subjektu zodpovedného za údržbu udelený v rámci "NARIADENIA KOMISIE EÚ č. 779/2019". Ďalšie podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázať systém manažérstva kvality vo verejnom obstarávaní predložením nasledovných dokladov: 2.1. Certifikát kvality servisných služieb podľa normy EN ISO 9001:2015, alebo rovnocenné opatrenia na zabezpečenie kvality. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Ďalšie podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch.
  • 1 Kritériami na hodnotenie ponúk sú: 1.1 Celkový počet bodov za normohodiny opráv 5 bodov 1.2 Celkový počet bodov za bezpečnostné prehliadky a technické kontroly 11 bodov 1.3 Celkový počet bodov za periodickú údržbu N4 27 bodov 1.4 Celkový počet bodov za periodickú údržbu N8 40 bodov 1.5 Celkový počet bodov vybrané náhradné diely 15 bodov 1.6 Celkový počet bodov za rýchlosť realizácie objednanej služby 2 body Súčet bodov za kritéria hodnotenia ponúk 100 bodov
  • • Ponuky uchádzačov sa budú vyhodnocovať na základe najlepšieho pomeru ceny a kvality v súlade s §44 ods.3 písm a) zákona o verejnom obstarávaní. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najlepší pomer ceny a kvality za poskytnutie služby predmetu zákazky, ktorý sa vypočíta na základe jednotlivých cien a ďalšieho kritéria, ako je termín začatia realizácie služby od jej objednania. • Úspešnou ponukou bude tá, ktorá sa bude po ukončení elektronickej aukcie prezentovať najvyššou bodovou hodnotou pomeru ceny a kvality, kde Výsledná hodnota = počet bodov za 900 normohodín opráv + počet bodov za bezpečnostné prehliadky a technické kontroly + počet bodov za periodickú údržbu N4 + počet bodov za periodickú údržbu N8 + počet bodov za vybrané náhradné diely + počet bodov za rýchlosť realizácie objednanej služby • Po prvotnom úplnom vyhodnotení ponúk podľa kritérií na vyhodnotenie ponúk a pravidiel ich uplatnenia v súlade s bodom č.1. a č. 2 časti súťažných podkladov bude konečné poradie ponúk zostavené automatizovaným vyhodnotením ponúk – elektronickou aukciou. V prípade, ak by sa aukcie mal zúčastniť len jeden uchádzač, verejný obstarávateľ nie je povinný použiť elektronickú aukciu.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú bezpečnostné prehliadky, periodická údržba, technické kontroly a bežné opravy (ďalej len servisné úkony) železničných vozňov: a) bezpečnostné prehliadky vozňov (nádržkové vozne Ra ZAS Bi a Al, vozeň Glm, Gbkks b) periodická údržba vozňov (v rozsahu N4 a N8 pre nádržkové vozne Ra ZAS Bi a Al, a aj pre vozne Glm, Gbkks) c) technické kontroly vozňov (1 krát za 3 roky pre nádržkové vozne Ra ZAS Bi a Al, 1 krát za 2 roky pre vozeň Glm, Gbkks) d) bežné opravy vozňov (nádržkové vozne Ra ZAS Bi a Al, vozeň Glm, Gbkks)

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.