Vyhlásené obstarávanie

ŽSR, Zväčšenie priepustnosti trate Bratislava-Rača - Leopoldov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Železnice Slovenskej republiky, Bratislava v skrátenej forme "ŽSR"
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 862 888,27
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45220000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online verejné otváranie ponúk sa uskutoční na internetovej adrese (URL): https://josephine.proebiz.com/sk/tender/54690/summary
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a),b) a g) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Podrobné informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky s názvom „ŽSR, Zväčšenie priepustnosti trate Bratislava-Rača - Leopoldov“ je: - vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v podrobnostiach pre realizáciu stavby (ďalej len „DSPRS“), - zabezpečenie súvisiacej inžinierskej činnosti, výsledkom ktorej bude zabezpečenie právoplatného stavebného povolenia resp. právoplatných stavebných povolení, ak bude potrebných stavebných povolení viac, alebo oznámenia stavebného úradu, že k ohláseniu stavebných úprav nemá námietky (ďalej len „IČ pre DSPRS“), - zabezpečenie majetkovo-právneho vysporiadania vlastníkov pozemkov (ďalej len „MPV“) formou trvalého záberu alebo zriadením vecného bremena, a to k stavebnému konaniu, alebo v prípade novozisteného vlastníka, resp. vlastníkov ku dňu podania návrhu na kolaudáciu stavby, ak bude potrebné, - realizácia stavebných prác (ďalej aj „Dielo“ alebo „stavba“), - zabezpečenie súvisiacej inžinierskej činnosti počas realizácie stavby, výsledkom ktorej bude dodanie kompletnej dokladovej časti nevyhnutnej pre vydanie právoplatného kolaudačného rozhodnutia resp. právoplatných kolaudačných rozhodnutí (ďalej len „IČ ku kolaudácií“), - vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie skutočného realizovania stavby pre Dielo a jednotlivé časti Diela (ďalej len „DSRS“), - zabezpečenie posúdenia TSI CCS notifikovanou osobou, ktorého výsledkom bude certifikát o overení subsystémov a vyhlásenie ES o overení subsystémov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Termín ukončenia stavebných prác a uvedenie do prevádzky je do 450 dní, podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 2. Doplňujúce informácie k oddielu Lehota viazanosti - Lehota, dokedy ponuka musí zostať viazaná: Lehota viazanosti ponúk je do 28.2.2025. Údaj 12 mesiacov sa neuplatňuje. 3. Obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami / uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania elektronického prostriedku JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. JOSEPHINE je na účely tohto verejného obstarávania softvér pre elektronizáciu zadávania verejných zákaziek. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com/ . Obstarávateľ poskytuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie budú obstarávateľom zverejnené v elektronickom prostriedku JOSEPHINE na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/54690/summary . 4. Obstarávateľ bude postupovať podľa § 91 v spojení s § 66 ods. 7 písm. b) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. 5. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky neupravené v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. 6. Obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ak ich konečným užívateľom je osoba uvedená v § 11 ods.1 písm. c) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. 7. Obstarávateľ podľa § 10 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní obmedzuje účasť v tomto verejnom obstarávaní pre hospodárske subjekty so sídlom v treťom štáte, s ktorým nemá Slovenská republika alebo Európska únia uzavretú medzinárodnú zmluvu zaručujúcu rovnaký a účinný prístup k verejnému obstarávaniu v tomto treťom štáte pre hospodárske subjekty so sídlom v Slovenskej republike, alebo ktorý má sídlo v treťom štáte alebo ak ide o zákazku, o ktorých to ustanoví vláda Slovenskej republiky nariadením.