Vyhlásené obstarávanie

Dodanie Ovocia a zeleniny, pekárenského tovaru a mäsa a mäsových výrobkov pre Domov dôchodcov Šaľa na 24 mesiacov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov dôchodcov Šaľa
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
308 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
20. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sídlo verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Dodanie Ovocia a zeleniny pre Domov dôchodcov Šaľa na 24 mesiacov
Popis:
Dodanie ovocia a zeleniny pre DD Šaľa

Názov:
Dodanie pekárenského tovaru pre Domov dôchodcov Šaľa na 24 mesiacov
Popis:
Dodanie pekárenského tovaru pre DD Šaľa

Názov:
Dodanie mäsa a mäsových výrobkov pre Domov dôchodcov Šaľa na 24 mesiacov
Popis:
Dodanie mäsa a mäsových výrobkov pre DD Šaľa

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) zákona

Popis podmienky účasti:

1. časť Ovocie, zelenina a súvisiace výrobky a) Doklad o evidencii v registri podnikateľov s ovocím a zeleninou vydaný Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR podľa čl. 10 nariadenia (EÚ) č. 543/2011. b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača resp. má vozidlo k dispozícií). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia aj osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) zákona

Popis podmienky účasti:

2. časť Pekárenský tovar a) Rozhodnutie o schválení prevádzky vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR výrobcu, od ktorého sa bude tovar dodávať (prípadne uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň). Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia aj osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť v zmysle § 34 ods. 1 písm. m) zákona

Popis podmienky účasti:

Doklady podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, 1. vzorkami, opismi alebo fotografiami, ktorých pravosť musí byť overená, ak to verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ vyžaduje alebo 2. certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač v ponuke predloží nasledovné doklady (originál alebo úradne osvedčená kópia všetkých dokladov), ktorými preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť vo verejnom obstarávaní podľa § 34 bod 1, pís. m) bod 2 pre príslušnú časť predmetu zákazky nasledovne: Mäso a mäsové výrobky a) Rozhodnutie o schválení prevádzkarne uchádzača vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR (prípadne uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň). b) Rozhodnutie o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR výrobcu, od ktorého sa bude dodávať obstarávané mäso (prípadne uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň). c) Rozhodnutie o schválení prevádzkarne ako bitúnok a výroby mäsových výrobkov (kumulatívne) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR. Pokiaľ výrobca mäsových výrobkov nedisponuje vlastným bitúnkom je potrebné dodať Rozhodnutie o schválení prevádzkarne na výrobu mäsových výrobkov vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR spolu s Rozhodnutím o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR od dodávateľa suroviny (prípadne uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétne prevádzkarne nachádzajú na stránke ŠPVS ako schválené potravinárske prevádzkarne). d) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je v dispozícii uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia aj osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Dodanie ovocia a zeleniny pre DD Šaľa

Doplňujúce informácie

Zákazka je rozdelená na 3 časti